sayın ve sevgili hatta çok değerli chıp forumcuları dünde bahsettiğim gibi vistayı xp ye çevirme rezaletinde kaba kuvvet ve fırça aracılığıyla bu gün düze çıkmış bulunmaktayız şu anda eskiden vista olan şimdilerde xp olan pc den seslenmekteyim siz değerli chıp halkına bir kaç sorum var cevap yazarsınız beni çok bahtiyar edersiniz.
1.önceden vista olan bu pc de şimdi xp var ve nette yazılar çok zayıf gözükmekte. xp de nette yazılar nasıl daha belirgin hale getiririm
2. Sata uyumlu bir xp cdsinden notbooka format atarken ayriyetten biosta bir ayar yapmam gerekir mi elimde şu an sata uyumlu olduğu söylenen xp cd si var ben bu cd ile bu pc ye istediğim zaman dırect format atabilirmiyim
3. ekran kartımın şu an asusun sitesinden xp olanını indirip tekrar yüklersem bir prolem le karşılaşır mıyım
4. pc denen bu aleti şu an iki bekçi korumakta biri nod32 yani eset diğeri avira bu ikisi birlikte geçinebilir mi birbirlerini silmeye çalışır mı silmem gerekirse hangisini silmeliyim sizce
5 sqybot destryer bir güvenlik duvarımıdır eğer güvenlik duvarı ise bu arkadaşı nerden bulurum virüssüz bir link verirseniz çooook mutlu olurum. chıpten downland etmeye kalktığımda pc yi kitliyor.
6.uzun zamandır merak ettiğim bir soru: chıpin downloand bölümünde virüslü program var mıdır ne kadar güvenli bir yerdir chıp downland.
7. bana pc yi kasmayan bir güv. duvarı lazım sizce en iyisi hangisidir.
8.chıpın bu ay verdiği ashoooompo power up ne kadar başarılı kullanan var mı
9. pcboots adlı program var pc yi hızlandırıyor link bilne varmı
cevaplarınız için şimcikten teşekkürler