batangemi.com ürün göndermiyor... dikkat edin!

mcemen
20-12-2012, 14:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2012

Arkadaşlar 30 Kasım 2012 de sipariş verdiğim 99821 sipariş numaralı ürünüm hala gelmedi. Kredi kartıyla alışveriş ettim. Oyalayıp duruyorlar, ürünü gönderecğiz deyip göndermiyorlar.Oyalıyorlar, 3 gün içinde gönderecez deyip sallıyorlar.18 aralıkta arayıp en geç yarın göndereceğiz dediler ama hala kargo numarası yok.SÜREKLİ YALAN SÖYLEYİP OYALIYORLAR... 
Para iadesi istesem eminim vermeyecekler, vermiyorlarmış.Şİkayet sitelerinde para iadesi vermediklerine dair bir sürü şikayet var.İşin garip tarafı hala ürünün satışınıda yapıyorlar.

Sitelerindeki telefona aldanmayın. O telefona bakan yok günlerdir hergün arıyorum ama kimse açmadı. Paramı alıp üstüne yattılar. Hakkımı kanuni yollardanda arayacağım. Artı . . Tüm yollardan. . .

Amacım başka insanlarıda kandırmasınlar. . .

Bana sürekli gönderdikleri cevap şu:

Sayın Mcemen Oluşan gecikmelerden dolayı özür dileriz. Ürününüz yoğun talep sebebi ile tarafınıza gönderilmesinde gecikmeler yaşanmaktadır. Ürününüzün çıkışı en kısa sürede tarafınıza gerçekleştirilecek ve geri dönüş sağlanacaktır. Dilerseniz gelmeyen ürününüz değerinde başka ürün talep edebilir veya ürününüzü bekleyebilirsiniz. Talepleriniz doğrultusunda gerekli işlemler gerçekleştirilecektir. Bilginize. İyi alışverişler dileriz. BatanGemi.com Ekibi.

Şuda bir şikayet sitesindeki şikayetimin linki:http://www.sikayetvar.com/sikaye ... -gonderilmedi/bs6gu

Buroteknik
20-12-2012, 15:28   |  #2  
Buroteknik avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
80 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2012

İnşallah paranızı veya ürününüzü alabilirsiniz. İyi bir piyasa araştırması yapmadan alışveriş yapmamanızı isterim. Çünkü piyasada böyle dolandırıcılar gerçekten çok fazla.