Batarya sORUNU NASIL KENDİ BİLGİSAYARIMA

HPQ-User
27-07-2008, 16:10   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

Orhan sormuş:
Şu anda problem şu xp kurulu iken tablet öz kullanamıyorum. vista kurulu iken ise wirelless . Onlara mesaj yazdım pek tatmin edici olmadı. Şu anda bu bilgisayarı aldığıma pişmanım. Adam gibi bir recory cd olmalı değilmiydi. Tak cd yi sistemi ve driverları kendisi kursun. Şu anda driver konusunda problem yaşıyorum.

Diğer bir problem şarjı bana satarken 4 saat dediler, şarz şu  an 1,5 kadar gidiyor. Ben yeni bir iyi giden bir batarya almak istesem nasıl alırım. Yani kendi bilgisayarıma uyan bataryayı nasıl alabilirim. Bilgi verirseniz memnun olurum.
               0 505 656 75 47

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
xp kullanıyorum. Casper nirvana 12.1 inc tablet dokunmatik aldım.
Bir takım sorunlar yaşıyorum. Aldığımda vista kurulu idi.Fakat ben xp kullanmayı tercih ettim. Casperin servisinde bunu xp çevirdim. Fakat Tablet özellikleri çalışmadı.

   Ben bilsiyara gerek virüs gerekse yavaşlamadan dolayı 15 günde bir format veya ghost yaparım. Bu bilgisayardada bunu yapmalıyım. Kendi verdikleri vista yı kuruyorum. Kendi verdikleri Vista driver cd takıp drverları kuruyorum. Wirelless ta problem yaşıyorum. Aynı bilgisarda xp kurulu iken burada bir arkadaşın wireless bağlanıyorum Vista kurulu iken bağlanamıyorum. Olacak iş değil. Ben bu casperdan birşey anlamadım.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)