batllefield 3 mü modern warfare 3 mü(anket)

Anket
Crysis2
10-08-2011, 14:20   |  #26  
Crysis2 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
179 mesaj

BATTLEFİELD 3 :)

faceman
10-08-2011, 14:22   |  #27  
faceman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

battlefield 3 %60 a %40 önde son 5 oy haydi bakalım

Qromodynmc
10-08-2011, 15:35   |  #28  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Elbette Battlefield 3,Call of dutynin battlefield serisinden senaryosu dışında üstünlüğü kalmadı,Ki herzaman dediğim gibi,film izlemiyoruz dimi,Oyun oynuyoruz:) yani oynanış, fizik motoru,grafikler çok önemli,Mw3üde oynayacağım ama sırf eski modern warfarenin hatrına oynarım sanırım,benim asıl Beklediğim Bf3..

faceman
10-08-2011, 15:37   |  #29  
faceman avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,588 mesaj

ankette son 3 oy battlefield açık ara önde :)

faceman
10-08-2011, 16:52   |  #30  
faceman avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,588 mesaj

son 2 oy :)

faceman
10-08-2011, 17:54   |  #31  
faceman avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,588 mesaj

anketin galibi battlefield 3 oldu tüm chip online'a hayırlı olsun :)

asdwer123
10-08-2011, 19:01   |  #32  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
556 mesaj

CoD en tanındık fpslerden biri bf de öyle önceki bütün serileri karşılaştıralım her tülü cod derim ama bu sene izlediğim fragmanlardan her türlü battlefield 3 diyorum çünkü senaryo güzel, binalar fizikine göre yıkılıyor, grafik güzel. Cod'un en sevmediğim özelliği her serisinde birisini takip ediyor olmamız. Diğer özellikleri gayet güzel cod un ama bu sene battlefield 3 geçer diyorum.

sosyalik
10-08-2011, 19:55   |  #33  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: mayel  
Sosyolik arkadaşım sana durumu iyice açayım...KALİTE'den senin anladığın nedir?Şahsen FPS oyunlarında (yılın 2011 olduğunu ve oyun teknolojilerinin çok geliştiğini düşünürsek) artık kalite ses-fizik ve hissettirebilirlik üzerine kurulu...Peki COD'da bunların hangisi kaldı?Silah sesleri çekirdek çitleme sesi gibi :S   büyük patlama-yıkılma sesleri var ama çok boğuk geliyor!Fizik desen bunda utanması lazım COD'un. 8. Oyununu yapıp hala (tahminimce) Adamakıllı parçalanmalar-kırılmalar dökülmeler yoksa bana kaliteden bahsedemezsin!COD'un senaryosuna gelince evet hareketli ve kişiye dönük güzel senaryoları var.Lakin gerçekçi bir bakış açısıyla ele alırsak Rusya artık eski SSBC rusyası değil!Yeni ürkütücü güç : ÇİN.Ama ne oluyorsa onları senayoya dahil etmekten çekiniyorlar anlamıyorum?Ama BF bunu taa 2. oyunda halletmişti.Senaryo ekibine önem veren COD bu işi iyi biliyor tamam ; ama her çıkan oyununada eyvallah diyebilir miyiz?Bazı arkadaşlar senaryonun geneliyle senaryonun geçtiği mekanları birbirine karıştırıyor.Misal MW 2'de Cpt. Price'yi kurtardığımız mekan veBrezilya gerçekten çok iyi yansıtılmıştı ama bunu genellleybilirmiyiz.Koskoca başkanlık binası mıdır nedir :) ona saldırıyor Rusya sen tünelde çıkıyorsun ama oda ne SES yok titikkcıv cıv :) silah selseri füze sesleri arkdaşım ona nedir hele kırlma dökülme yok :S...Yani oyunun estetiği kalmamış bunu MW 3 ile yayınladıkları videolarla kapatmaya çalışıyorlar.AMA YETERLİ DEĞİL!Bizza sen  silaha ateş ederken ürkmüyorsan , bizzat bir yeri yıkmıyorsan o durumu o oyun sana tam yaşatamıyorsa artık kendinde yenilik yapması gerekir!COD'un müziklerine diyeceğim yok 10 numara ;) Ama anlayın artık YIL 2011 ve COD 8 den bahsediyoruz...COD 4 çıktığı zaman bir devrimdi ama devrim artık eridi...BATTLEFİELD 3 herşeyiyle ortada!
Zaten yeni COD ABD,Fransa,İngiltere ve Almanya'da geçecek.Ayrıca COD modern savaşlara geçmişken Battlefield'ta hala daha Vietnam'da filan savaşılıyordu.İnsanlar 1., 2. Dünya savaşları ve soğuk savaş oyunları oynamaktan bıktı artık.
Benim derdim piyasaya çıkmamış oyunlar üzerine tartışma yaratmak değil ama siz iki oyunun da geliştirme ekibindeydiniz herhalde.

Mustafa Akın
10-08-2011, 21:54   |  #34  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,236 mesaj

Daha çıkmamış 2 oyunu karşılaştırmak biraz saçma oluyor

PcMaKeR
10-08-2011, 22:16   |  #35  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

bf3. bf bad Company 2 yi oynayınca mw2 halt etmiş dedim yanında. Ama her ikisini de oynayacağım. Ekim bir gelsin hele de. Bu crysis 2 new york u kattı hikayeye sonra başladı herkes new yorka. Adamlar kendi ülkelerinden ne istiyor anlamıyorum ama şöyle bir seçenek verseler süper olurdu: Rus olup abd ye karşı oynamak isterdim :D

Qromodynmc
10-08-2011, 23:11   |  #36  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
4,184 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
bf3. bf bad Company 2 yi oynayınca mw2 halt etmiş dedim yanında. Ama her ikisini de oynayacağım. Ekim bir gelsin hele de. Bu crysis 2 new york u kattı hikayeye sonra başladı herkes new yorka. Adamlar kendi ülkelerinden ne istiyor anlamıyorum ama şöyle bir seçenek verseler süper olurdu: Rus olup abd ye karşı oynamak isterdim :

Oynayan biliyor işte Beğendim
Gerçekten Cod serisini savundanların büyük kısmı Bad company 2 yi fln oynasalar,Senaryo dışında Cod serisinin artık antika olduğunu anlar..

mayel
11-08-2011, 00:13   |  #37  
Yıllanmış Üye
201 mesaj

Sosyalik arkadaşım MW sersini (daha doğrusu COD serisini) tümden eleştirmedim sadece geliştirdikçe bir soneraki oyunu yaptıkça artık bir FPS'de olması gerekenleri layıkıyla yapmadıklarını anlatmak istedim!MW 1 ile modern arenada çığır açtığı gerçek zaten bunu yukarıdada yazdım!Ayrıca 4. oyun modern arenadaydıda 5. oyun ne olduda 2. dünya savaşında geçti :S  ayrıca 1. dünya savaşını anlatan kaç fps var, bir diğer sorumda COD 7 soğuk savaş zamanında geçmedi mi :)   yani kendi yanıtınla kendini inkar ediyorsun...Ayrıca iyi güzel ve soğuk espriniz için teşekkürederim, geliştirme ekibinde olmasamda iyi bir oyun takipçisi ve analizcisiyim!  Şunuda söylemek isterim ki MW 3 çıkınca zevkle oynayacağım , burda yaptığım tartışma MW 3 düşmanlığı ve BF 3 fanlığı değil , sadece olaya GENEL KALİTE açısından yaklaşıyorum. Samimiyetimle söylerim ki MW en güzel müzikleri sunacak ve en çılgınca ve dahice senaryosunuda sunacak (oldumu gönlünü aldık mı ;) :)  )ama başka hiç bir şey yok zannımca -maalesef kardeşim...

sosyalik
11-08-2011, 01:26   |  #38  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
1,707 mesaj
Alıntı: mayel  
Sosyalik arkadaşım MW sersini (daha doğrusu COD serisini) tümden eleştirmedim sadece geliştirdikçe bir soneraki oyunu yaptıkça artık bir FPS'de olması gerekenleri layıkıyla yapmadıklarını anlatmak istedim!MW 1 ile modern arenada çığır açtığı gerçek zaten bunu yukarıdada yazdım!Ayrıca 4. oyun modern arenadaydıda 5. oyun ne olduda 2. dünya savaşında geçti :S  ayrıca 1. dünya savaşını anlatan kaç fps var, bir diğer sorumda COD 7 soğuk savaş zamanında geçmedi mi :)   yani kendi yanıtınla kendini inkar ediyorsun...Ayrıca iyi güzel ve soğuk espriniz için teşekkürederim, geliştirme ekibinde olmasamda iyi bir oyun takipçisi ve analizcisiyim!  Şunuda söylemek isterim ki MW 3 çıkınca zevkle oynayacağım , burda yaptığım tartışma MW 3 düşmanlığı ve BF 3 fanlığı değil , sadece olaya GENEL KALİTE açısından yaklaşıyorum. Samimiyetimle söylerim ki MW en güzel müzikleri sunacak ve en çılgınca ve dahice senaryosunuda sunacak (oldumu gönlünü aldık mı ;) :)  )ama başka hiç bir şey yok zannımca -maalesef kardeşim...
Sanırım anlatmak istediğimi yanlış anlattım. Ben COD MW serisinden bahsettim. Zaten Black Ops'u severek oynayan da çok az insan oldu. Daha ikisini de oynamadık  ve ne yenilikleri olduğunu da tam olarak bilmiyoruz.Daha fazla uzatmaya gerek yok. İki oyunu da oynayalım o zaman konuşuruz.

faceman
11-08-2011, 15:32   |  #39  
faceman avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,588 mesaj

ben oyunlar çıkmadan önce izleimleri sormak için yaptım anketi yani kavgaya gerek yok :)

mayel
11-08-2011, 18:42   |  #40  
Yıllanmış Üye
201 mesaj

Haklısın Sosyalik arkadaşım oyunları oynadıktan sonra bakalm :) 
Faceman arkdaşım kavga yok ne kavgası bunlar tatlı atışmalar sadece :)

Son Düzenleme: mayel ~ 11 Ağustos 2011 18:45
CarlJohnson
12-08-2011, 14:52   |  #41  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

Battlefield Bad Company 2 ve Call of Duty Modern Warfare 2 yi uzunca bir süre oynadım.senaryosu hikayesi ayrı ama oyun bitince asıl kısmı yani multiplayer mode cıkıyor ortaya..MW2 de 7.prestijim..Battlefield da ise 37 leveldı en son.bütün classların silahlarını vs actım BC2 de..öncelikle sunu belirtmek istiyorum.Call of daki atraksiyon aksiyon kesinlikle BC2 de yoktu.ilk baslarda ooo süper oyun dedim kaptırdım 2 ay cod un yüzüne bakmadım.evet silah sesleri güzel harita buyuk fizik olayları var duvarlar patlıyor tam bir savas ortamı.ama lakin 2 ay sonra call of açınca bırakamadım..o sesler team deathmatch in atraksiyonu silahların çizimi..killstreakle nuke atabilmek..o adrenalin bile yetti..ben 2 oyunada büyük sans veriyorum ama battlefield daki aksiyon eksikligini tamamlamaları lazım..ve en sacma BC2 sorunu ise şu..Elli tane mermi sıktıgın adamın ölmemesi ve seni öldürmesi.daha sonra ekranda cıkan zımbırtıda herifin canına baktıgımda %1 gibi bir ibare görmek.bu sacmalıktan baska birsey degil..ha call of daki de sacma 3 mermi yedin ölmeyip kenara pusup bekleyince can doluyor tekrar ama aksiyon katıyor birsekilde survive durumu oluyor..battlefield da %1 can kalması karşımdakinde defalarca oldu ve sinir krizlerine girdim..bu cok sacma..B3 te umarım bu aptal health işini düzeltmişlerdir.Multiplayer videosunda düzelmiş gibi gozukuyordu.inşallah akıllanmıslardır biraz.iki oyunuda cıktıgı anda orjinal olarak alıcam o ayrı..

Oqustrnc
25-08-2011, 20:23   |  #42  
Taze Üye
8 mesaj

adamlar bi kere marka olmuş.bu kadar anket tartışma sonucunda ikisinide oynadığımızda %70 lik kısım modern warfare 3 dicek :)
daha akıcı daha iyi savaş atmosferi daha iyi grafikler.cod işini biliyo :)

Qromodynmc
25-08-2011, 21:12   |  #43  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
4,184 mesaj
Alıntı: Oqustrnc  
adamlar bi kere marka olmuş.bu kadar anket tartışma sonucunda ikisinide oynadığımızda %70 lik kısım modern warfare 3 dicek :)
daha akıcı daha iyi savaş atmosferi daha iyi grafikler.cod işini biliyo :)
Daha iyi grafikmi? Cod değilde sen işini bilmiyorsun sanırım,Mw3 ve bf3 çıkmadı ama,Çıkmışlardan Mw2 ve Bad company 2yi kıyasladığımızda Codun grafikleri ezik gibi kalıyor,Battlefield serisi artık Frostbite grafik motoru kullanıyor,Muhteşem grafikler ve Harika bir fizik motoruna sahip..

atid
25-08-2011, 21:29   |  #44  
atid avatarı
Üye
74 mesaj

bir cod hayranı olarak battlefied 3 diyorum.daha atraksiyonlu geldi bana çıkınca belli olcak akkoyun karakoyun :D

Son Düzenleme: atid ~ 25 Ağustos 2011 21:30
faceman
25-08-2011, 21:31   |  #45  
faceman avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,588 mesaj

her zaman dediğim gibi 'BATTLEFİELD 3 FOREVER' :D

Miraç5 PYSCHO
25-08-2011, 22:11   |  #46  
Miraç5 PYSCHO avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
790 mesaj

bn battlefield 3 ün daha iyi olucağını düşünüyorum baksanıza multiplayer da mükemmel görsellik+oynanabilirlik var

İLLeGaLCoDeMasTeR
26-08-2011, 01:55   |  #47  
İLLeGaLCoDeMasTeR avatarı
Yıllanmış Üye
241 mesaj

Ben bir COD fanatiğiyim ama bu yıl Battlefiel 3 daha iyi olcak gibi duruyor.Merlininkazani.com gibi oyun tanıtımı için yapılan sitelerde yorumlara baktıgımda neredeyse %95 lik kısım Battlefiel 3 diyor.Yorumcular sanki oyunları kendileri çıakrıyor gibi birbirlerine giriyor :D Battlefiel'ı savunanlar COD 'un sürekli konuyu değiştirip aynı oyunu piyasaya sürdüğünü iddaa ediyor.COD'un isminden dolayı yine büyük bir satış rakamı yakalayacagını bilmelerine ragmen 'Her zaman çok satanın iyi olmadığını' söylüyorlar.Vallaha benim şahsi görüşüm ne kadar rekabet o kadar kalite.İki oyunuda merakla bekliyorum alıp oynıycam gerisi beni ilgilendirmez :D

curlyhair
26-08-2011, 03:18   |  #48  
Yıllanmış Üye
183 mesaj

Arkadaşlar Moh ne yapıyor haber fln var mı int baktım da göremedim?

sosyalik
26-08-2011, 10:56   |  #49  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
1,707 mesaj
Alıntı: curlyhair  
Arkadaşlar Moh ne yapıyor haber fln var mı int baktım da göremedim?
Battlefield MOH'un oyun motorunu kullanıyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim.

Qromodynmc
26-08-2011, 12:36   |  #50  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
4,184 mesaj

evet Medal of honor son oyunda aynı oyun motorunu kullandı,yani frostbiteyi,Gerçekten harika bi motor ya,Fiziklerine hastayım :D