evet arkdaşlar tüm oyun forumları ve internette oyuncuların konuştuğu şu battlefield 3 mü modern warfare 3 mü bende forumda bu konuya son vermek için anketi açıyorum sizce hangisi ?
batllefield 3 mü modern warfare 3 mü(anket)
Call Of Duty 8: Modern Warfare 3 :)
bencede warfare daha aksiyon dolu ve daha akıcı
KALİTE olarak BATTLEFİELD 3 buna kesinlikle emin olabilirsiniz...Peki MW 3 ne olcak?Onuda zevkle oynayacağım!
Sosyolik arkadaşım sana durumu iyice açayım...KALİTE'den senin anladığın nedir?Şahsen FPS oyunlarında (yılın 2011 olduğunu ve oyun teknolojilerinin çok geliştiğini düşünürsek) artık kalite ses-fizik ve hissettirebilirlik üzerine kurulu...Peki COD'da bunların hangisi kaldı?Silah sesleri çekirdek çitleme sesi gibi :S büyük patlama-yıkılma sesleri var ama çok boğuk geliyor!Fizik desen bunda utanması lazım COD'un. 8. Oyununu yapıp hala (tahminimce) Adamakıllı parçalanmalar-kırılmalar dökülmeler yoksa bana kaliteden bahsedemezsin!COD'un senaryosuna gelince evet hareketli ve kişiye dönük güzel senaryoları var.Lakin gerçekçi bir bakış açısıyla ele alırsak Rusya artık eski SSBC rusyası değil!Yeni ürkütücü güç : ÇİN.Ama ne oluyorsa onları senayoya dahil etmekten çekiniyorlar anlamıyorum?Ama BF bunu taa 2. oyunda halletmişti.Senaryo ekibine önem veren COD bu işi iyi biliyor tamam ; ama her çıkan oyununada eyvallah diyebilir miyiz?Bazı arkadaşlar senaryonun geneliyle senaryonun geçtiği mekanları birbirine karıştırıyor.Misal MW 2'de Cpt. Price'yi kurtardığımız mekan veBrezilya gerçekten çok iyi yansıtılmıştı ama bunu genellleybilirmiyiz.Koskoca başkanlık binası mıdır nedir :) ona saldırıyor Rusya sen tünelde çıkıyorsun ama oda ne SES yok titikkcıv cıv :) silah selseri füze sesleri arkdaşım ona nedir hele kırlma dökülme yok :S...Yani oyunun estetiği kalmamış bunu MW 3 ile yayınladıkları videolarla kapatmaya çalışıyorlar.AMA YETERLİ DEĞİL!Bizza sen silaha ateş ederken ürkmüyorsan , bizzat bir yeri yıkmıyorsan o durumu o oyun sana tam yaşatamıyorsa artık kendinde yenilik yapması gerekir!COD'un müziklerine diyeceğim yok 10 numara ;) Ama anlayın artık YIL 2011 ve COD 8 den bahsediyoruz...COD 4 çıktığı zaman bir devrimdi ama devrim artık eridi...BATTLEFİELD 3 herşeyiyle ortada!