grafik mi güzeldi? yapma allah aşkına crysis,assasins creed oynamadın sen herhalde.
İkisini de bitirdim.Ve peki grafiklerin nesi kötü sence? Garafikleri Assassin's Creed veya Crysis'le karşılaştırmıyorum.Grafikler mükemmel de demiyorum.Unreal 3 motoruyla yapılmış ve grafikler güzel bence beğendim.
Batman Arkham Aslyum Çıktı!!!
beni etti mal gibi bekliolar . zaten batman filmide cok bayattı.
Yapay zeka konusunda haklısın:D:D:D Adamlar zeka parıltısı gösteremiyor pek:D:D:D
ve arkadaşım batman arkham asylum la crysis i karşılastırınca batmanın grafikleri guzelmi oluyor.
ve arkadaşım batman arkham asylum la crysis i karşılastırınca batmanın grafikleri guzelmi oluyor.Yahu ne alakası var neden saptırıyorsun? Bir oyunun güzel grafikli olması için crysis i geçmesi mi lazım illaki?Oyunda Joker in ayrıntıları hat safhada.Bruce dan çok uğraşmışlar joker için.Bu arada Bruce ' un anne babasının öldüğü halisünasyon bölümü güzeldi:)
ve arkadaşım batman arkham asylum la crysis i karşılastırınca batmanın grafikleri guzelmi oluyor.
Gayet tabi.Crysis kadar güzel grafikleri yok.Ama bu grafiklerinin kötü olduğu anlamına gelmez.Grafikler güzel bence.Crysis,ortalama bir grafiğe sahip olsaydı,sağlıklı bir karşılaştırma yapabilirdik.Ama Crysis,grafik noktasında en uç seviyedeki oyunlardan biri.
Yahu ne alakası var neden saptırıyorsun? Bir oyunun güzel grafikli olması için crysis i geçmesi mi lazım illaki?Oyunda Joker in ayrıntıları hat safhada.Bruce dan çok uğraşmışlar joker için.Bu arada Bruce ' un anne babasının öldüğü halisünasyon bölümü güzeldi:)
''Spoiler'' vermeyelim lütfen daha oynamayanlar var:D:D:D:D:D(Mesela ben.Şu anda 9 kb/sn ile Neyse bir-iki saate inecek zaten.):D:D:DSon Düzenleme: Psychonaut968 ~ 15 Eylül 2009 18:11
Gayet tabi.Crysis kadar güzel grafikleri yok.Ama bu grafiklerinin kötü olduğu anlamına gelmez.Grafikler güzel bence.Crysis,ortalama bir grafiğe sahip olsaydı,sağlıklı bir karşılaştırma yapabilirdik.Ama Crysis,grafik noktasında en uç seviyedeki oyunlardan biri.
Ne crysismiş ya ben o oyunun 2sinide oynadım daha doğrusu 10dk oynayıp sildim crysis,crysis warhead'da zerre kadar bir grafik göremedim çizgi film gibi bişey bu batman oyununun yanında çok sönük kalıyor.
sisteminin yetmediindendir. full detayda oynada gor bakalım neymiş grafik.
gozunde bi bozukluk olmadıına eminsin yhani ? :D
Yok yahu, okadarda değil :) Halen günümüzün biraz daha ötesinde grafikleri.
Ne crysismiş ya ben o oyunun 2sinide oynadım daha doğrusu 10dk oynayıp sildim crysis,crysis warhead'da zerre kadar bir grafik göremedim çizgi film gibi bişey bu batman oyununun yanında çok sönük kalıyor.
''Spoiler'' vermeyelim lütfen daha oynamayanlar var:D:D:D:D:D(Mesela ben.Şu anda 9 kb/sn ile Neyse bir-iki saate inecek zaten.):D:D:
:) haklısınız pardon:p çokda bişi sölemedim zaten"Nighty night bat.Nihohoho "
Joker.Son Düzenleme: _hEro ~ 15 Eylül 2009 19:56
Yahu ne alakası var neden saptırıyorsun? Bir oyunun güzel grafikli olması için crysis i geçmesi mi lazım illaki?İlk Scarecow süperdi ama bence morg dayken :) Cesetlerin yüzünü falan açıyo cesetler konuşuyo ya :D Nerdeyse koltuğun arkasına saklancaktım :D<Oyunda Joker in ayrıntıları hat safhada.Bruce dan çok uğraşmışlar joker için.Bu arada Bruce ' un anne babasının öldüğü halisünasyon bölümü güzeldi:)
Oyunun demosunu oynama imkanım oldu.Grafikler dehşet,konu biraz yavan gibi geldi.Tabi kısıtlı oyundan kaynaklanıyor tam sürümünü oynadığımda daha kesin bir bilgi edineceğim.
yhau nesi güzel şu grafiklerin?
İlk Scarecow süperdi ama bence morg dayken :) Cesetlerin yüzünü falan açıyo cesetler konuşuyo ya :D Nerdeyse koltuğun arkasına saklancaktım :D<
Güzeldi o kısım.Ben 3.torbadan ne çıkacağını tahmin etmiştim ama nasıl çıkacağını tahmin edemedim.İnsanı korkutuyor biraz
Bir de Scarecrow'un kahkahası çok acayipSon Düzenleme: Psychonaut968 ~ 16 Eylül 2009 20:04
%35'i bitti:D Şu kafesteki adamları kurtaramadım bir türlü:D Uğraşsam geçerim de,biraz ara vereyim diye düşündüm:D:D
Eveet,Bu Reloaded sürüm gerçekten problemsiz:D:D %41 ve 0 problem :D:D:D