Batman arkham aslyum tamamen sorunsuz reloaded sürümü çıktı daha önce indirdiğiniz hatalarla dolu sürümü sallayın gitsin zaten oyunun çıkış tarihide 15 eylüldü 1 önceden torrent ağlarına sızdı.Resident Evil bitsin buna başlıyorum
Batman Arkham Aslyum Çıktı!!!
gzel deil ya oyu n sewmiorm
batman in filmi güzel de oyunu denenmem lazım :D
oyununu sevdim ama çok hata var gibi ya okul açılcak diye erken indirttim heralde :D
batman oyunundaki bugların çözümü hala bulunumadı değil mi?
batman oyunundaki bugların çözümü hala bulunumadı değil mi?
İlk mesajımı iyi okumadınız heralde o hataların olduğu versiyonu kimin çıkarttığı belli değildi birsürü bug vardı bu reloaded versiyon hiçbir hata yok bende daha indirmedim ama tecrübelerime göre reloaded'in hiçbir sürümünde hata çıkmadı şimdiye kadar.Reloaded'in ne olduğunu bilmeyenler googleden bilgi edinebilir burda sormayın cevap veremem yasak.
Son Düzenleme: matrax-38 ~ 14 Eylül 2009 22:01
batman
arkamı asılın muhahaa:D(arkham asylum)
E Bende sistem gereksinimlerini veriyim bari.aslında diğer oyunlar gibi çokta iyi bir sistem istemiyor.
çoğu kişi rahatlıkla oynuyabilir....
nVidia olsa da physX açabilsek :D:D
güzel olurdu. tabi bole eziq bi oyun için uuraşmamışlar.
Oyunun demosu gayet güzeldi.Tam sürümünü de deneyeceğim birkaç saat sonra.PhysX açınca hatalı sürümlerde oyun çöküyor diye duymuştum.Gerçi kart ATI olduğu için benim için problem değil :D:D:D
bug yuvasıydı bea nesi guzel ?:D
Demosundan bahsediyorum.Grafikler güzel,oynanış da güzel.Yapay zeka biraz kötü gerçi.Ve demonun son kısmındaki 4 adamın ikisini sessizce bayıltıp diğerini de gürültülü bir şekilde pataklayarak bayılttım,sırf son adamın tepkilerini görmek için.Saklandım,sonra bir batarang attım adama.Adam her ses duyduğu yere ateş etmeye başladı.Tabi arada ''Rahat bırak beni,git başımdan'' gibi sözleri de atmosfer açısından güzel bir detay.
grafik mi güzeldi? yapma allah aşkına crysis,assasins creed oynamadın sen herhalde.