Merhaba Chip Ailesi; Sormak istediğim bu oyun SAVE lemiyormu arkadaşlar. DÜn akşam oyuna başladım işte biliyosunuz , en başta adam sandalyede bayabir yol gidiliyor ondan sonra adam kaçıyo falan , daha sonrasında adam yaratık gibi bişeyi üstünüze salıyor o yaratğıda öldürdüm. Daha sonra az daha ilerledim daha sonra oyundan çıktım yine en baştan başlattı. Yaklaşık 20-25 dakika kadar oynadım ama hiç SAVE görmedim. Acaba, '' Chapter 1 '' den ikiye geçerken falanmı SAVE liyor . Yani komple bölümü bitirmemizmi gerekiyor. Şimdiden Teşekkür ederim.
Batman arkham asylum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
180 mesaj
oyun korsansa böyle bir problemi var oyunun.savlemiyor.bunun için çeşitli yamalar var.onları indirirsen belki düzelir.yada home tuşuyla oyuna girdiğinde profil açman lazım windows liveden belki o zaman düzelir.ayrıca oyunun korsanında sorun çok fazla, ileriki bölümlerin herhangi birinde glitchler var yollar falan kapalı önünde duvar falan çıkıyo bi bak istersen...
Arkadaşlar ben size sahte demedimki. Dayımın oğlu ile orjinalini aldık. Ondaki orjinalinden kopya yaptım kendime kopyaladım. Sonuçta doğru değil ama para veripte aldık . Bu türde sorun çıktı işte hepsi bu. Demekki ne yapmak gerekiyormuş ? ikitane orjinal almak gerekiyormuş :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,624 mesaj
Belkide oyun firmaları intel için çalışıyordur.İntel için maksimum oyun performansı yapalım:P
Games for Windows Live hesabıyla ilgili bir sorun olabilir mi acaba?Aynen öyle Ahmet :) C.tesi gecesi sorunu buldum. Games For Live' dan kendime offline profil açtım. Şimdi, Games For Live' ı gerektiren tüm oyunlarda otomatik GameRman adı altında açtığım profili görüp oto SAVE yapıyor. Teşekkür ederim. :)Son Düzenleme: GameRMan ~ 28 Haziran 2010 12:13