arkadaşlar bu nedir ya bu sefer olacak galiba dedim 2.kez devi geçtim hapishane müdürünü kaçırdıktan sonra dna taraması yaptım izleri takip ettim ama resimdeki yere kancayı atmıyo
batman yardım
sonra o odada f ye bas çıktı ve ardından buraya geldi
bende ilk bölümde kaldım... geçemiyorum
arkadaşım ilk bölümdeki bir adam varya hani birisine elekririk verio orayı geçemedim nasıl geçilio sana yardım
edemedim ama sen bana yardım edersen sevinirim....
arkadaşım orada yaşlı teyzeyle konuşacan sonra karşıda tane guard la konuşacaksınsonra x 'e bas sağ üst tarafta heykel var duvarda heykellerin üzerinden atlayıp arkadan güm ...) oralar çok basit ....oyun havalandırma boruları ve sessiz gidip arkadan gırtlaklama üzerine kurulmuş.............. ama keşke biri bana bug olmadığını söylese bişey unuttun geride dese ne güzel olurdu ...dr young un odasına kadar 6. kez geldim biraz daha uğraşacam bu seferde olmazsa bi daha oynamayacam
Oyunu dün akşam bitirdim nihayet, bug larla filan uğraşmadan.
o resimi ekleyen benim ve orası buglu deilmiş teni bulduğum crack harika poison ivy nin mekanındayım 2 tane rehine var kafeste onları kurtaracam...3 sefer yakalandım rehineler o biçim yarın devam edecem bende bitireceğim bu oyunu kafaya taktım yalnız batman oraya gelinceye kadar perişan oldu ...pelerin delik deşik yardım toplayalım yeni pelerin alalım şu adama...:)...
oyun bitiren arkadaş lütfen killer croc nasıl geçiliyo yazarmısın