arkadaşlar benim battlefield 3 ü ilk kez dün oynama fırsatım olmuştu..bilgisayara indirdim yükledim..ve ilk kez oynamama rağmen müthiş bir oyun..ciddi diyorum call of duty i bile unuttum bunu oynayınca..son bölümde azıcık zorlandım solomon diye bir adam vardı galiba onu öldürdüm ve oyun bitti..toplamda 12 tane bölüm varmış oyunda..sonuç olarak rakipsiz bir savaş oyunu diyorum..hele o sesler efekler tam bir aksiyon filmi gibiydi bence..oyunu ilk önce auto ayarda 30-35 fps ile oynuyordum..sonraki bölümlere doğru az kasmaya başladı..bende ayarları low a çektim..45-50 fps ile low detaylarda oynadım..ama low detaylarda bile gerçekten tatmin edici görüntü vardı..sabırsızlıkla battlefilwd 4 ü bekliyorum :))
battlefield 3 ü bitirdim süper bir oyun :))
Bf 3 ün 2 iyi yanı var 1. si grafikler 2. si multiplayer ı onun dışında vasat single player olarak cod serisine yaklaşamaz konusu berbat oynanışdada mw serisi daha iyi ama multiplayer ı ezici şekilde güzel.
Bf 3 ün 2 iyi yanı var 1. si grafikler 2. si multiplayer ı onun dışında vasat single player olarak cod serisine yaklaşamaz konusu berbat oynanışdada mw serisi daha iyi ama multiplayer ı ezici şekilde güzel.multiplayer konusunda bu zamana kadar call of duty vs battlefiled oyunlarının hiç multiplayerini oynmadım gerek duymuyorum single player yetiyo bana....batlefield 3 ün konusundan bahsedersek gerçekten çok ilginç bir konusu var..konu ve hikaye bakımından cod iyi..ama şu bf3 teki grafikler yıkılıyor yaw..özellikle şu f16 sürdüğümüz bölüm çok gerçeksi gibi...bu arada üzüldüğüm bir durum var bf4 minimum gereksinimlerinde core2 duo yani çift çekirdek yokmuş.s..minimum core2quad phenom..tavsiye edilen i5,17,amdfx ve a serisi işlemciler
Sistem gereksinimlerine çok takma bf3 de 4 cekirdeğe optimizeli ama dual core da oynanıyor genede bf4 cok cok farklı bir oyun olmıycak .multiplayer konusunda bu zamana kadar call of duty vs battlefiled oyunlarının hiç multiplayerini oynmadım gerek duymuyorum single player yetiyo bana....batlefield 3 ün konusundan bahsedersek gerçekten çok ilginç bir konusu var..konu ve hikaye bakımından cod iyi..ama şu bf3 teki grafikler yıkılıyor yaw..özellikle şu f16 sürdüğümüz bölüm çok gerçeksi gibi...bu arada üzüldüğüm bir durum var bf4 minimum gereksinimlerinde core2 duo yani çift çekirdek yokmuş.s..minimum core2quad phenom..tavsiye edilen i5,17,amdfx ve a serisi iş
Sistem gereksinimlerine çok takma bf3 de 4 cekirdeğe optimizeli ama dual core da oynanıyor genede bf4 cok cok farklı bir oyun olmıycak .yani çalıştırır di mi..çok sağol ya okinkurt..işlemci yeter ki çalıştırsın ekran kartını değiştirecem..bu sene değiştiremedim..seneye hd 6790 yada 6850 alırım yanına da bir high power 500w aldım mı medium detayda iş görür umarım...
En kötü medium detay açabilir tabi optimizesi iyi olursa ben cok ağr bir oyun olacağını sanmıyorum doğrusu.yani çalıştırır di mi..çok sağol ya okinkurt..işlemci yeter ki çalıştırsın ekran kartını değiştirecem..bu sene değiştiremedim..seneye hd 6790 yada 6850 alırım yanına da bir high power 500w aldım mı medium detayda iş görür umarım...
En kötü medium detay açabilir tabi optimizesi iyi olursa ben cok ağr bir oyun olacağını sanmıyorum doğrusu.az önce youtube dan bf4 official 17 minutes videosuna baktım nedense pek fark göremedim grafiklerde...galiba senin dediğin gibi ağır bir oyuna benzemiyor..inşallah öyle olurda keyifli bir oyun oynarız valla ya..
Frost bite 3 grafik motoru olucak bf4 de biraz daha gelişmiş 3 dekine göre devasa bir fark yok rahat oynarız bende iyi internet olsa original alırdım şahsen :D
BF3'ü bi' multi oynayında fikriniz anında değişir. Fiyat olarakta uygun BF3
Hem o jet bölümüne hayran kaldıysanız daha jeti kullanmadan, multide jeti kendi başınıza kullanınca napacaksınız merak ettim. Tabi başlarda düşmek, çarpmak garanti.
HD9000 serisi çıkacak yıl sonunda. En azından HD7000 veya HD8000 serisi almalısın bence.yani çalıştırır di mi..çok sağol ya okinkurt..işlemci yeter ki çalıştırsın ekran kartını değiştirecem..bu sene değiştiremedim..seneye hd 6790 yada 6850 alırım yanına da bir high power 500w aldım mı medium detayda iş görür umarım...