Battlefield 3
sen ne tarzWolfeinstain tarzı.Hem nazi hemde robotlu köpekli.O nazi köpekleri yokmu resident evil 3 de bile bukadar korkmadım.Ses yok gürültü yok köpek birden gözüne gözüne zıplıyor birde gece yarısı oynuyon kulaklıkla kısacası sürüne sürüne gidiyom korkudan.Wolfeinstain daki adamlar mal gibi beklemiyor saga sola dağılıyorlar en son modern warfare oynadım hayatımda gördügüm en saçma oyun.Btf 3 de asker bakımından saçmaysa hiç oynamam şimdi indiriyom denicem güzelse satın alıcam.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (98798) ~ 27 Ekim 2011 22:26
Teşekkür ederim Ahmet abi
Fotoları iyi olupta rezalet olan cok oyun var buda ölemi bilmiyorum oynamak gerek bad company 2 yi fotolara bakıp indirdim single player olarak iğrenc bi oyun vuruss hissi yoktu onda adamlar kütük gbi bu iyi gibi ama fotoların hiç anlamı yok oyunu denemek lazım.
beta sürüm değil herhalde full sürümü çıktımı bu oyunun arkadaşlar ?
beta sürüm değil herhalde full sürümü çıktımı bu oyunun arkadaşlar ?Ohooo bitirdik olduk...http://www.youtube.com/watch?v=jrM7eQPXbNs&hd=1Battlefield 3 : Walkthrough - Part 1 + Battlefield 4 Walkthrough Part 1 LinkIf you want to buy Battlefield 3:This is Part 1 of our Battlefield 3 gameplay walkthrough for the XBOX 360, Playstation 3, and PC.
We are giving away two copies of Battlefield 3 for the platform of your choosing. Follow us on Twitter for more details and make sure to subscribe.
Follow us on Twitter:
Together to the Top:
Check out MackandMesh's Channel:Battlefield 3 leaps ahead of the competition with the power of Frostbite 2, the next installment of DICE's cutting-edge game engine. This state-of-the-art technology is the foundation on which Battlefield 3 is built, delivering superior visual quality, a grand sense of scale, massive destruction, dynamic audio and incredibly lifelike character animations. As bullets whiz by, walls crumble, and explosions throw you to the ground, the battlefield feels more alive and interactive than ever before. In Battlefield 3, players step into the role of the elite U.S. Marines where they will experience heart-pounding single player missions and competitive multi-player actions ranging across diverse locations from around the globe including Europe, Middle-East and North America. Games sold in the US will not work on systems sold in different geographic locations due to regional coding requirements.
Hope you enjoy. Please rate and subscribe.
Developer: EA Digital Illusions CE
Publisher: Electronic Arts720P izleyin.
BEN HANGİ AYARLARDA OYNARIM ARKDASLAR AYRICA HIKAYE TMMDA ATMOSFER GRAFİK ONCE GELIR KSURA BAKMASIN KIMSE E5300DUALCORE 2.60GHZ 9400GT 2GB
Bende intel core 2 duo E6550 2,33 Ghz.
3 gb ram
512 mb 128 bit nvidia geforce 8600 gt..
Bu 1024*768 de medium da oynayabildim.
Sen biraz daha yukarda oynarsın dostum.Ama üst düzey verim almayı bekleme,alamazsın ;)
Wolfeinstain tarzı.Hem nazi hemde robotlu köpekli.O nazi köpekleri yokmu resident evil 3 de bile bukadar korkmadım.Ses yok gürültü yok köpek birden gözüne gözüne zıplıyor birde gece yarısı oynuyon kulaklıkla kısacası sürüne sürüne gidiyom korkudan.Wolfeinstain daki adamlar mal gibi beklemiyor saga sola dağılıyorlar en son modern warfare oynadım hayatımda gördügüm en saçma oyun.Btf 3 de asker bakımından saçmaysa hiç oynamam şimdi indiriyom denicem güzelse satın alıcam.Wolfenstein tarzı oyun seviyorsanız size Singularity'yi tavsiye ederim.Zaten Wolfenstein 2009'u yapan Raven firması yapmış oyunu da.Singularity'yi oynamadıysanzı mutlaka oynayın derim.
Saygılar.
eywallah anl90 ben indirdim yüklüyom şu an 8mb netlimitsiz kullanıyorum 53tl ortalama pazar hariç 5.60mbs aşağısı olmuyor ama pazarları 0.80lerde sürünüyom bisikletli kampanya ama 1ay oldu ama halla 7işgünü içersinde gelicek diyolar hangi zamandan bahsediyorlarsa artık göndermediler bisikleti ib.ler
8600 gt 9400 GT den daha güçlü bir kart rakamlara aldanmayın
Bende intel core 2 duo E6550 2,33 Ghz.
3 gb ram
512 mb 128 bit nvidia geforce 8600 gt..
Bu 1024*768 de medium da oynayabildim.
Sen biraz daha yukarda oynarsın dostum.Ama üst düzey verim almayı bekleme,alamazsın ;)
Texture fillrate ve Pixel Fillrate değerlerine bakabilirsiniz ;)
8600GT
9400GT
Oyun kısa ama eğlenceli ve sonunda o bomba patlıyormu patlamıyormu çözemedim :-/
Belki bu oyunada Vietnam paketi gelir
BF 3 Back to Karkand aralık ayında satışa başlanacakmış ama 9.90 dolar
4xMSAA yı 2x'e düşürün oyun MSAA özürlü ;)
arkadaslar bı etapda takıldım konuda acdımoynayanlar bakabilirmicevapladım
RELOADED vede Limited Edition sürümlerimi var bunların pek anlayamadım nedir bunlar acıklayacak olan varmı acaba ? Ayrıca ben full olarak indirmek istiyorum beta asla değil ......Açıklarsanız sevinirim doğrusu