Oyun grafik, ses, oynanabilirlik vs vs her konuda süper özellikle uçak gemisinden kalkış anı inanılmaz
Sistemim
Core i3 560
MSI N460GTX Cylone OC'lu
4 GB 1333 MHZ Cl9 RAM
Battlefield 3
Hakikaten grafikleri çok güzel beta dan daha da iyi gibi geldi bana, Yasin dediğin gibi uçak kalkış anı dehşet
sol üsteki bilgileri gösteren programın adı nedir acaba ?msı afterburner: ekran kartına voltaj verir, oc yapar, oyun içi ss alır, video çeker ve görmek
istediğiniz ekran kartı bilgilerini monitör hatta destekliyorsa klavyenizin ekranından gösterir.Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 27 Ekim 2011 07:09
Ahmet abi o savaş gemisinden kalkış anı bambaşka COD mod hikaye valla :D
bu arada Ahmet abi o dx bilgisini nerden açıyoruz o kadar uğraştım bulamadım ya fitil etti beni bu afterburner
Dehşet Olağan Üstü Bir Oyun :D
yahu işte oyunları böyle grafiğe göre değerlendirmeyelim arkadaşlar siz sadece grafiğe filan bakıyosunuz işte bu böyle olmaz oyun kalite olarak hala cod'un gerisinde zaten grafik olarak iyi olabilir ama vuruş hissi yok yada yapay zeka yok işte oyun kalite olarak cod'u geçemiyeceğini gösterdi bence.
yahu işte oyunları böyle grafiğe göre değerlendirmeyelim arkadaşlar siz sadece grafiğe filan bakıyosunuz işte bu böyle olmaz oyun kalite olarak hala cod'un gerisinde zaten grafik olarak iyi olabilir ama vuruş hissi yok yada yapay zeka yok işte oyun kalite olarak cod'u geçemiyeceğini gösterdi bence.Oyunu oynamadığınız çok belli bu oyunda grafiği bırakın oyundaki zevk bambaşka afedersin ama COD MODERN WARFARE 1 den beri ısıtıp ısıtıp sunulan grafik motorunu değiştirmeli oyunda yapay zeka yok dediğinde anladım oyunu bir kez bile oynamadığını vuruş hissi yokmuş alın oyunu yükleyin ondan sonra eleştiri yapın körü körüne bir oyun eleştirilmez.
COD deki adamlar o kadar zeki ki anlatamam black ops da ilk bölümü bir el bile ateş etmeden geçebiliyorsunuz.
Betada kasılıyordu makina ama şimdi 1920*1080 de rahat oynatıyor. Motion Blur ile AA ları kapattım. Ben grafiğe bakmıyorum oyunun heyecanı dehşet. Herşeyi parçalıyoruz da şunlar nedense parçalanmıyor: Bazı araba camları, Ağaçlar. Koca duvarlar param parça oluyor ama ağaç hala sallanıyor. Crysis 1 ile farcry da kullanılan cry engine de bile ağaçları parçalayabiliyorduk.
Tank sahnesi, Uçak sahnesi süperdi. devam devam.
Oyunu oynamadığınız çok belli bu oyunda grafiği bırakın oyundaki zevk bambaşka afedersin ama COD MODERN WARFARE 1 den beri ısıtıp ısıtıp sunulan grafik motorunu değiştirmeli oyunda yapay zeka yok dediğinde anladım oyunu bir kez bile oynamadığını vuruş hissi yokmuş alın oyunu yükleyin ondan sonra eleştiri yapın körü körüne bir oyun eleştirilmez.şu anda uçak sürüyorum adamım yani oyundayım asıl sen bilip bilmeden konuşma
COD deki adamlar o kadar zeki ki anlatamam black ops da ilk bölümü bir el bile ateş etmeden geçebiliyorsunuz.
tabii sen yine inanmayacağın için :)
grafiğe bakmak bencede anlamsız önemli olan zevk vermesi crysis 2 yi zar zor çalıştırdım grafiği en düşüğe aldım hiç sevmedim . full hd olsa bile sevmem çünkü çekici gelmedi .
Portal 2 de çok çabuk bitti 2 gün sürmedi.Ama portal 2 çözene kadar tek başıma saçım ağardı bu ne kadar düşündüren bir oyun.Oyunları artık çok kısa yapıyorlar.Bf3 de bukadar kısamı sürüyor pek bu tarz oyunları sevmemde oyunun nesi güzel bir tanıtın.
Sırf Şu saçma oyunun grafiklerine bakmak için indiricem..Bu tarz oyunlar benim tarzım değil.