Arkadaşlar Battlefield 3'ü ultra seviye de oynarken ekran kartı ısısı 80 dereceyi buluyor. Bu normal mi yoksa psu yetersiz mi?
Battlefield 3
Kardeşim kendimi atıcak bir uçurum arıyorum by bye.
80 derece oyun içinde normal ama boşta kaç derece ?
ekran kartı 80 derecede yanmaz ancak uzun süre o sczaklıkta çalışıyorsa zarar görebilir,ben ilk olarak fandan ziyade kasa temizliği yapmanızı ve kasayı sıcaktan uzakta kullanmanızı öneririm ayrıca arka plan programlarınıda kapatabilirsiniz
ekran kartı 80 derecede yanmaz ancak uzun süre o sczaklıkta çalışıyorsa zarar görebilir,ben ilk olarak fandan ziyade kasa temizliği yapmanızı ve kasayı sıcaktan uzakta kullanmanızı öneririm ayrıca arka plan programlarınıdaBen bu kasamı 5 senedir temizlemiyorum,artık gtasanandreasta dahi kasar oldu
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 02 Ağustos 2012 19:26
Arkadaşlar yük altında 80 derece anormal değildir. Özellikle dizüstülerde bu normal bir durumdur. Zaten sıcak yaz aylarında dereceler artabilir. Masaüstü bilgisayarınız varsa soğutma için sıvı soğutma, dizüstüler için de soğutucu öneriyorum.
Bende notebook için soğutucu var,masaüstü için ise 200 tl veripte sıvı soğutmaya masraf yapmayı düşünmüyorum.
Alıntı: M.CaN009
Arkadaşlar yük altında 80 derece anormal değildir. Özellikle dizüstülerde bu normal bir durumdur. Zaten sıcak yaz aylarında dereceler artabilir. Masaüstü bilgisayarınız varsa soğutma için sıvı soğutma, dizüstüler için de soğutucu öneriyorum.Sıvı soğutmayı kimse önermiyor,çok sorun yaratıyor,en ufak bir sorunda sıvının diyer donanım parçalarına sızması söz konusu.Önerirken birazda karşıdaki kişiye zararlarındanda bahsedelim
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 02 Ağustos 2012 19:51
Fiyatı pahalı onun dışında kullanan arkadaşım var core i7 ile 5 ghz e oc ledi benimkiyle aynı sıcaklıkta kullanıyor
Bizimkiler oc nin ne olduğunu bilmez,gel yanıma seni 1 hafta ağırlıyımburada,intihar etmek istersin dayanamazsın
Buradakilerin hayatına bilgisayar girmiyor,tek yaptıkları en fazla counter atmak,belkide en iyisi budur.Biliyosunda ne oluyor,bir oyun için bir sürü ıvır zıvır parça almak için milyarlar veriyorsun,maksat oyun oynamak.Eline hiçbir şey geçmiyor.Belkide benim şuan bilgisayara 2400TL vermem salaklık,ama bir oyun insanı bu kadar aptal yapıyor
Bizimkiler oc nin ne olduğunu bilmez,gel yanıma seni 1 hafta ağırlıyımburada,intihar etmek istersin dayanamazsınEn iyisi PC'yi iptal ettir Vita al sen.Buradakilerin hayatına bilgisayar girmiyor,tek yaptıkları en fazla counter atmak,belkide en iyisi budur.Biliyosunda ne oluyor,bir oyun için bir sürü ıvır zıvır parça almak için milyarlar veriyorsun,maksat oyun oynamak.Eline hiçbir şey geçmiyor.Belkide benim şuan bilgisayara 2400TL vermem salaklık,ama bir oyun insanı bu kadar aptal yapıyor
En iyisi PC'yi iptal ettir Vita al sen.Varsın verelim o kadar pala alalım,birdaha bu günleri göremeyebiliriz az eğlenelim.
Daha ilerilerde İş sahibi olup para biriktirip sistem alırız,çocuklarımızla beraber oynarız artık ne deyim
Bizim burda ps3 salonu olan bir adam var,babası 60 yaşına gelmiş,vallaha bizden iyi nfs oynuyor adam.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 02 Ağustos 2012 21:41
Arkadaşlar , Normalde 48 derecede. Diğer oyunlarda 75'i bile bulmuyor. Gta 4,Mafia II, Prototype 2, COD MW3,The Run gibi. Bu oyunlar da 75'i bulmuyor. Ama BF3'te 80'i buldu. 80 anormal değil ama 80 de durursa ekran kartı zarar görebilir. Ekran kartını temizledim zaten. Sadece BF3 te oluyor. Acaba oyunda mı problem?
Not: Oyunların ayarları ultra seviyedir.