Ben can you run it e girip bakcaktım ama error diyor.Ben Battlefield Bad Company 2 alcam yalnız sistemime bir bakıp çalıştırırmı nasıl oynarım gibi yorum yapın lütfen...
İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 çift çekirdek2GB Nvidia 9600GT 1GB (yalnız sistem gereksinimlerini yazmayın onu biliyorum sadece yorum yapın dediğim gibi)
Battlefield Bad Company 2 (lütfen bir bakın)
- 1
- 2
yaw tamda denk geldı oyunu oynadım kasıyodu laptobumda laptobum kaca gıder dıye konu acıyodum baya agır oyun crysisi medıumda max cozunurlukte sorunsuz oynayan laptop bunu lowda en dusuk cozunurlukd zor onadı bn masaustumde fullde actım sendede rahat oynar ama saglam oyun hosuma gıtdı
Oyun ağır,ancak gayet güzel.Oyunun ağır olmasının sebebi ise patlama,çökme ve yıkılma efektleri.Yakınına bomba düşen her duvar,her nesne yıkılıyor,patlıyor.
AA 1x Ful detay 1680 1050 çözünürlükte 38 fps alıyorum.Sistemim
Amd 8450 2.1 ghz x3
Sapphire 4830 ddr3 1gb 256 bit
4gb 800mhz Ram...
Oyun gayet güzel olmuş.Konusuda güzel.968in söylediği gibi fiziksel olaylar hat safhada.Nereye dokunsan kırılıyor :)
Aslında genel bir konu açılsa daha iyi olur.
güzel ben masaüstünde rakat rahat oynarım o zaman ama 2GB ram var bir 2 GB daha ekledimmi tamamdır
leptopumda medium ayarda hafif kasmalarlda rahat oynuyorum.
Oyunu bende alacağım gerçekten verilen parayı hakedecek bir oyun mu acaba
Mükemmel bir oyun. Uzun zamandır böyle mükemmel bir oyun oynamamıştım... Crysis ve cod 6 yı andırıyor...
9600gt medium ayarlarda oynatır sanırım.. Ben 4770 ile 1440x900, 1xaa 1xaf high ayarlarda ortalama 30 fps ile oynuyorum. Anlık fps düşüşlerinde 17-18 e kadar iniyor 40-45 e kadar da çıkabiliyor
Bence grafiği crysisten ve cod dan daha iyi. En azından daha gerçekçi, bir çölde 100 metre öteyi göremiyorsunuz güzelce, parlamalar var vs. Fİzik motoruna diyecek yok zaten, oyunların en büyük eksiği giderilmiş; ortam hareketli olmuş
Bu oyun icin istenilen gereksimler bunlar..
Minimum sistem Gereksinim;
İşletim sistemi: Windows XP
İşlemci: Core 2 DUO @ 2 GHz işlemci
RAM: 2 GB RAM
Sabit Disk alanı:15 GB boş alan
Ekran kartı: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900) Ekran kartı
DirectX Compatible ses kart
DirectX: 9.0c
Tavsiye edilen sistem değerleri;
İşletim sistemi: Windows Vista veya Windows 7
RAM: 2 GB RAM
Sabit Disk alanı:15 GB boş alan
Ekran kartı: 512 MB (NVIDIA GeForce GTX 260) Ekran Kartı
DirectX Compatible ses kart
DirectX: 10
CRYSIS size göre eski yapım bir oyun sayılsada grafikleri ile oyun Dünyasının en iyi oyunlarından birisi sayılıyor
ve CRYENGİNE grafik motoruyla birlikte tabikide
yalnız işlemciniz biraz düşük.intel pentium dual core 2 ghz sanırım.oyun en az core 2 duo 2 ghz istiyor.
kim call of dutyden ıyı değil diyosa yanılıyo grafıkler gercekten cok ıyı busefer gercekten cok ıyı bır oyun yapmıslar..
Bu oyun kesinlikle verdiğiniz parayı hakediyor.COD:MW2'yi ne kadar beğendiysem bunu da o kadar beğendim.Skışınca duvarları patlatıp kendinize yol açmak,değişik yollarla bölümleri geçebilmek çok eğlenceli.Kaç oyunda bomba ile duvarları delip yapıların içine girebiliyorduk?
oyunu sonunda bende oynama şerefine ulastım..daha ilk baslarda sayılırım belki ortalar emin degilim rusyada dagda kar fırtınasının içindeydim en son :) oyun mukemmel kapıları duvarları patlatıp gecmek olsun gırtlagına mermi yiyen adamların yere düşme şekilleri olsun cok hosuma gitti ve cod 'dan daha iyi bir motora sahip kesinlikle..fırtınada ölmemek için binalara girmek ve özellikle kırmızı varilleri patlatıp ısınmak cok farklı olmus..Bad Company 2 ;)
oynarsın. muazzam oyun multiplayer'i deniyosun, akşama rush ta bekliyorum
arkadaşlar bir sorunum var.bir yeri gecemedim onlarca fps oynadım hicbir yerde bu kadar kafayı yemedim sanırım...dag gibi bir yere dogru cıkıyoruz 3 tane helikopter var size saldıran yamacın asagısında adamların kampı falan var..bole tam kosede oturmus bir sniper var cıktıgınız anda sıkıyor size yeşil kamuflajlı vs..orada size helikopterlerin icabına bakın diyor 1 2 tane indirsem 3.de kesin ölüyorum..3 helikopter de dısarda 4 kişi varken gelip bana saldırıyor call of gibi de degil 3 4 mermide çat gidiyoruz hemen 1 2 mermide sesler kesiliyor goruntu soluklasıyor hemen..ne yapıcam yardım lütfen..
gayet iyi çalıştırır takılmadan oynarsın bence
öncelikle sniper işini bitir. sniperlar anca 2 vuruşta öldürüyor ikinci mermiyi yemeden vur.dediğin gibi bizim adamlara atmıyolar ö yüzden bizim adamların arkasında dur genelde
- 1
- 2