Arkadaşlar oyunu sorunsuz bir şekilde kurudm ve açtım.ilk başta bir botla denizde gidiyoruz oyun açıldı vee hoppp hiç bir hata vermeden masaüstüne gönderdi beni!
ekran kartı ile ilgili bir sorunumun olduğunu pek düşünmüyorum :/
SORUN NEDİR ACABA ACİL YARDIM GEREK!
Battlefield Bad Company 2 Oyundan atıyo bi YARDIM!
Oyunun bir sürü yaması var onlara bak bir.
Son çıkan yamasına bakabilirsiniz eğer oyun orjinal ise otomatik olarak indirmesi lazım.
oyunun güncelleştirmeleri yükleniyor şu anda.bu yamaya ihtiyacım var mı acaba=? bu arada tşkler...
güncelleştirmeler baya bi uzun yarısına kadar yüklendi şimdi.inş sorun çözülür.torrent şeklinde indirdim oyunu..:) :DPro Cycling Manager 2011'i bende internetten indirdim ama orjinal yani ineninde orjinal olma ihtimalinden yola çıktım. Şu an güncelleştirmeler sorunu halledebilir tabi korsan sürümlede alakalı olabilir.
ne yapmam gerek?bişi daha söylicem şimdi yeni bi crack indirdim.oyunu açtım.önceki crack de görüntü geliyordu ve 1-2 sn sonra masaüstüne atıyordu.şimdi ki crack de ise görüntü gelmeden masa üstüne attı.Aynı yerde oluyorsa oyunla alakalı olsa gerek.
acaba crackle alakası olabilir mi sorunun?
Oladabilir olmayadabilir. Burası kraker vs. tarzı şeylere uygun değil. İndirdiğiniz yere sorun en iyisi ya da orjinal alın hem multiplayer olarakta oynarsınız zaten Battlefield'ın esas mantığı budur.
olmadı gider internetcafeden alırız :D inadına korsan :D :P https://www.chip.com.tr/forum/fikrinize-ihtiyacim-var_t248248.html bakasana bi sorun sistemle alakalı mı acep=? :)Mağaza fiyatı 40 TL, indirdiğinize göre internetiniz muhtemelen sınırsız yani parası çıkıyor bir şekilde. :)
olmadı gider internetcafeden alırız :D inadına korsan :D :P https://www.chip.com.tr/forum/fikrinize-ihtiyacim-var_t248248.html bakasana bi sorun sistemle alakalı mı acep=? :)İnadına hırsızlık diyorsunuz yani. Eğer korsan oyunla alakalı yardım isteyecekseniz burası uygun bir forum değil. Siz korsanlarla avutun kendinizi biz multiplayerın tadını çıkarıyoruz az sayıda Türkle daha iyi.
takılıyorum öylesine..:) oyunu orjinal almamamın sebebi:ya oyunu orjinal alırsam yine aynı hata olursa? :Sİnadına hırsızlık diyorsunuz yani. Eğer korsan oyunla alakalı yardım isteyecekseniz burası uygun bir forum değil. Siz korsanlarla avutun kendinizi biz multiplayerın tadını çıkarıyoruz az sayıda Türkle daha iyi.