arkadaşlar merhaba bugün battlefield bad company2 yi aldım ve yükledim yüklerken hiçbir sorun çıkmadı oyunu açıyorum sorunsuz açılıyor . ama new game dediğimde... kısa kısa oyunun hikayesini anlatan yazılar çıkıyor adam konuşma sesleri sonra görüntü geliyor 3 adam botta ilerlerken. ardından sağda mause control falan bişey yazıyor ve oyun kapanıyor crack yaptım internetten başka crack indirip onu da yaptım ama olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Battlefield Bad Company 2 Sorunu
özür dilerim sistem donanımlarını yazmayı unuymuşum
4 GB Ram (Kullanılabilir 3 GB)
x32 Win. 7 Ultimate Orjinal
Intel Core2 Duo 6300 1,86 GHz
NVidia GeForce 7600 GS 128Bit Ham 256 MB DDR2 ama 1 GB kadar RAM'dan çaldım 1,5 GB'a yakın bir değer oldu.
Şimdi forumdaki diğer konulara baktım da ekran kartıyla ilgili genelde sorunlar ve oyunu ilk açtığımda "AutoPatcher"'a benzer birşey çıkıyor bi süre sonra takılıp kalıyor o yüzden oyunun ana dizininden oyuna direk giriyorum.Acaba o AutoPatcher da mı bir sorun var.Lütfen yardımcı olun.
1-Forumda korsana yardım edemeyiz.
2-4 GB Raminiz varsa neden 32 bit kullanıyorsunuz?
orjinal değil ama hiç kimse orjinalini almıyor ki zaten eğer bir tek ben kopya alsam hadi diyin istediğinizi .türkiyede satın alınan oyunların rahat rahat %90 ının kopya olduğunu söyleyebiliriz..
4 gb ram im var orda da yazdığım gibi 1 gb ını ekran kartına verdim 3 gb kullanıyorum
kim demiş herkes korsan diye battlefield bad company 2 ye giren bilir türkleri:)