arkadaşlar battlefield bad company 2 bu oyunu
intel Intel® Core™2 Duo P7450 işlemci, 2.13 GHz.3MB L2 Cache, 1066MHz FSB
4GB DDR2 800Mhz ram
1GB Nvidia Geforce GT130M ekran kartı (512 MB ayrılmış)
Windows7 home premium 32 bit
bu sistemle oynayabilirmiyim forumu pek bakmadım hatta internetide araştırmadım çünkü bu sistemle gta4 ü oynayamıyorum çok kasıyo kesik kesik oynanıyo anlicanız bu arada oyun korsan yani bu oyunu kasmadan oynatırmı sistem?? cevaplarınızı bekliyorum..
battlefield bad company2 oynayan oynamayan herkes!
hocam şu siteye http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ gir ve oyununu seç sonra Tıkla "Can you run it?" butonuna. Minimumu geçmesi lazım.
o siteyi daha önce den biliyorum ama ben onun pek doğru bi sonuç verdiğini sanmıyorum crysis ı bile oynarım ona göre bu arada minumumuda geçti ama kasma yaparmı sonuşta laptop ama ısınma konusundada sorun yok ...umarım anlaşılır yazmışımdır.
hocam tam olarak bişey söyliyemem ama ben bu siteye bakarak oyunları alıp oynuyorum kolay kolayda sorun çıkmadı bazen geçmediği zamanlar bile oynuyabiliyordum.Bu site sonuçları baz alabilirsin bence.Ama sana yanlışda bilgi vermek istemem en fazla bu kadar yardım edebilirim.
ya zaten oyunu başka siteden baktım araştırdım sadece bu sistemle kasmadan donma yapmadan oyunu oynarmıyım onu araştırıyorum çünkü gta 4 ü aldım yükledim oyun 5-10 fps anca verio desem yeridir buda öle olucaksa almanın anlamı yok zaten akıl erdiremedim adamlar benden daha az sistemle oynuyom dio artık yalanmı gerçekmi bilmiyorum vala.
arkadaşım bad company 2 yi o sistemle oynaman cok zor ama low ayarlarda en düşük ayarlarda belki oynama şansı var yok değil yani
bence oyunu oynasan bile oyuna yazık etmiş olursun her şeyden feragat edecen ancak öyle oynarsın ozamanda oyunun hic tadı olmaz mario oynuyormuş gibi hissettiriyor adama. gt 9400 le oynadım en düşük ayarladar oynayabiliyordum ve oyun iğrenç geldi bana daha sonra 6870 le oynadım gercekten süper bi oyun oldugunu ozaman anlıyorsunu. kısacası yeni bi sistem toplayana kadar oynama bence.
Arkadaşım ilk önce oyunlarda performans almak istiyorsan o ekran kartını değiştir.Sonra eyilmaz'ın önerdiği sitede sistemini değerlendir.Biz sana burda sağlıklı bir bilgi veremeyiz.Ama tahminimce 1024X836'da mediumda oynarsın.
o siteye girdim zaten minumumda hepsine onay verio sistem minumuma yetiyor. mediumda da oynarım artık napim aşırı donma olmaz umarım
arkadaşlar battlefield bad company 2 bu oyunu
intel Intel® Core™2 Duo P7450 işlemci, 2.13 GHz.3MB L2 Cache, 1066MHz FSB
4GB DDR2 800Mhz ram
1GB Nvidia Geforce GT130M ekran kartı (512 MB ayrılmış)
Windows7 home premium 32 bit
bu sistemle oynayabilirmiyim forumu pek bakmadım hatta internetide araştırmadım çünkü bu sistemle gta4 ü oynayamıyorum çok kasıyo kesik kesik oynanıyo anlicanız bu arada oyun korsan yani bu oyunu kasmadan oynatırmı sistem?? cevaplarınızı bekliyorum..
şaka yapma ya milletle dalgamı geçiyon bu sistemle çok zor oynarsın....
Oyunu bitirebileceğin şekilde oynarsın bence düşük ayarlarda ama ilerde sistemi yenilersen birde o haliyle dene derim ;)