Gayet Açık Merak Ettim???
hadi selametle...
Bay Mısınız Bayan mı???
- 1
- 2
iyiki böyle bir anket açmıssın çok merak ediyordum bende
konunun açıldığı yer doğru olduğu için sesimi çıkarmıyor ve bay olarak oyumu kullanıyorum :))
1.77 boyunda, eyfel edalarında, behlül tarzında, (polat karizmasında aynı zamanda hemşerim olur), bihter gibi
19-25 yaşındaki tüm tıp da okuyan bayan arkadaşları bekliyorum..
Sapına kadar bay xD
İnsanlar nasıl davranacağını sapıttı. Raporladım konuyu...Kesinlikle. Çok afedersiniz, sidik yarıştırmaktan başka bir şey yaptığınız yok. Erkekler daha fazla buluş yapmış, kadınlar zekiymiş kime ne? Siz kendinize bakın. Siz ne yapabiliyosunuz, siz zekanızı ne kadar kullanabiliyorsunuz? Cinsiyetçi ayrımlar yapınca elinize bir şey geçmeyecek.İstemeye istemeye mesajları temizledim. Mecbur kaldım ama. Umarım biraz daha saygılı davranırsınız birbirinize. Sert müdahale etmek, mesajları silmek istemiyorum ama mecbur bırakıyorsunuz.
aynen ugrasılmaz saol tunca
Şöyle birşey var. Erkeğide Doğuran kadın, Kadını da doğuran kadın.Ne onlarsız oluruz ne onlar bizsiz.
Eşit seviyedeyiz ne onlardan üstünüz nede onlardan zekiyiz. Sadece beynimizi ve yeteneğimizi kullanma farklı buda insanına göre değişir.
Ne kadınlar gördüm yemek pişiremeyen ama diğer işinde başarılı olan. ne erkekler gördüm terzi atölyesi olan, yemek pişiren.
Burdaki tartışma ego tatmini başka birşey değil. Zaten yaş oldunlaştıkça egolar azalıyor...
Sağol Tunca iyi oldu ;)
Banada bi tane bulun :K
Chip Online ile izdivaç :)
Bilgisayar manyaklarıa yasal uyarı bilgisayrcı bi kız bulun yoksa sizi anlamıyo sizde onu :)
o evlilik yada ilişki en fazla 3 ay dayanır.
Senaryo uyduralım hemen:
Erkeği kendi yerime koyacam kadında ben gibi olursa sı.tık.
Sabah yarım karış suratla kalkılır homurdanarak.
İşe gidilir neşe yerine gelir.
İşten dönüştü eve gelinir kafa bir milyon.
E: ne yiyecez.
K: yorgunum ben sen yap.
E: bende yorgunum hadi kır iki yumurta yiyek.
K: sen yapsan ölür müsün?
E: ulan 3 güne bi ben yapıyom iki gün art arta yapsan sanki elin kırılacak.
K: ya kırılırsa zaten deli gibi kod yazmaktan kırılacak elim.
E: tmm tmm o eller ikimizede lazım. kalk dışardan yiyelim(genellikle tost, pide, pizza yenir)
K: iyi.
E: pc me ne yaptın kendi projem vardı.
K: yanlışlıkla sildim ama kurtardım oda bozuldu herhal.
E: canımı sıkma low level format atarım o özene bezene hazırladığın sınıfları, projeleri silerim bak.
K: şaka şaka hemen saldırıyon, benim pc ye taktım hdd yi yer kalmadı video indirmekten.
E: gene ne indiriyon piskopat.
K: Ders videoları indiriyorum o gün fazla gaza getirdin alacam ben o mcpd yi sonra mca e kadar gidecem.
E: alınca bana da söle çift bassınlar emi yuhh.
K: iyi iyi.
E: biz çocuk yapmıcaz mı?
K: yapay zeka algoritmam bitmedi daha.
E: yuh o videoları izliceğine git biyolojik kitaplar okube. Soyumuz kurucak.
K: ha o mu yorgunum ben kafam aprıyo biliyon kodlamadan başka işim yok yorgunum pazar bakarız.
E: her pazar her pazar boşanacam ben.
K: iyi.
böleee gider bu.
- 1
- 2