slm beyler fifa09 yukledm onda hiç donma yok ama bazı basit oyunlarda cok donuyor mesela motocp ice2 vb ozellıkle arba yarısları ekran kartım ve ram yuksek neden boyle oluo anlmadım gitti :S:S
pc:AMD athlon(tm)64x2
core processor 6000+
3.10ghz 2,00gbram
bazı basito oyunlar bile donuyor yardım pls@@
furkan_dikiliekran kartını yazmamışsın...NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 mg
swat 4 hunt fln kasma yok dedgm gibi su nfs vb oyunlarda
pekı ekran kartı kotumu? monitörümde syncmaster 2043ew 30 lc
yarın of duty 4 denicem bakalım ne olsun
nazmi_sakpekı ekran kartı kotumu?9500GT 1024 MB DDR2 128 Bit
10 üzerinden 5
Evet ekran kartın çok kötü. Yiğido sende fazldan not verip adamları sevindirme tam bir kıyaslama yaparsan piyasadki kartlarla. 10 üzerinden en fazla 2 eder. Piyasada satılan en kötü kartlardan biri çünki. Kasmayıda bu yüzden yapıyordur. 1Gb 3850de şu piyasada kötü bir kart. 170TL ye mükemmel kartlar varken bunlara iyi diyemeyiz.
KaptanosEvet ekran kartın çok kötü. Yiğido sende fazldan not verip adamları sevindirme tam bir kıyaslama yaparsan piyasadki kartlarla. 10 üzerinden en fazla 2 eder. Piyasada satılan en kötü kartlardan biri çünki. Kasmayıda bu yüzden yapıyordur. 1Gb 3850de şu piyasada kötü bir kart. 170TL ye mükemmel kartlar varken bunlara iyi diyemeyiz.+1
KaptanosEvet ekran kartın çok kötü. Yiğido sende fazldan not verip adamları sevindirme tam bir kıyaslama yaparsan piyasadki kartlarla. 10 üzerinden en fazla 2 eder. Piyasada satılan en kötü kartlardan biri çünki. Kasmayıda bu yüzden yapıyordur. 1Gb 3850de şu piyasada kötü bir kart. 170TL ye mükemmel kartlar varken bunlara iyi diyemeyiz.ekran kartından pek zannetmıotum ornegin cift kingh online 5 tane metin2 acıoyrum ki grafikleri yuksek kasma yokk
KaptanosYiğido sende fazldan not verip adamları sevindirmeben fazla not vermiyorum ki 9500GT 10 üzerinden 5 hadi 10 üzerinde 4 olsun.Ben arkadaşın kartını Nvidia nın 9xxx serisi arasında karşılaştırdım GTX serisi dahil değil anladınmı.
furkan_dikiliyiğido heralde sen ekran kartından iyi anlarsın ben deki 1 gb sapphire 3850 ddr2 modeli nasıl..1 GB olması önemli değil bit ve bellek tipi daha önemli HD 3850 de 10 üzerinden 6 alır.Ama HD 3850 alacam dersen sana önerim HD 3850 1 GB DDR2 alacağına HD 4830 veya HD 4770 alman.
Yalnış yapıyorsun o zaman yiğido. Eğer karşılaştırma yapman gerekiyorsa piyasada olan tüm kartları değerlendirmeye alman gerekir. Eğer sadece 9XXX serisi dersen olmaz. O zaman bende sadece 9500 serisiyle karşılaştırıp 10 üzerinden 9 veriyim o karta yanlış olmaz mı.
Selam arkadaşlar bendede 9 serisivar benim kartada puan yokmu ASUS EN9800GX2/G/2DI/1G(SLİ) sizce nasıl bu 9 serisi