selam arkadaşlar,
ben bilgisayarımı mesela 12:00 ile 18:00 saatleri arasında açıkmasını istemiyorum.Bunu biostan nasıl yaparım.Lütfen bi yardım edin.
Şimdiden teşekkürler..
bazı saatler arası bilgisayarın açılmasını önleme
Biostan sadece bılgısayarının saatını ayarlayarak açabilirsin ama kapatma işi biostan olmaz. Ama vistanın özelliklerinde bu mevcut.Belkı Xp ıcın 3.partı bır yazılım ile bunu çözebilirsin.
Ne için istiyorsun bunu.Sanırım bunu biosla yapamıyosun ama bunu sağlayan programlar var diye biliyorum.
NOT;bu programlar paralı diye biliyorum
Borga-xVistanın özelliklerinde bu mevcut.öyle birşey sanırım var.çocuk kilidi falan.istemediğiniz sitelere girmesini önlüyosunuz falan.pc nin açılması vs..
arkadaşım niye böyle bişey istiyosun.eğer gerçekten açılmasını istemiyosan şifre koy pc ye
öyle bir şey var şimdi araştırıyorum hem türkçe hemde bedava istnilen saatleri seçiyorsun o saatlerde bilgisayar açılmıyor.Sitelere engel koyabiliyorsun .Bulunca yazarım şimdi araştırıyorum
Power Up Control
Automatic Power Up bu iki seçenekten birinde olabileceğini sanıyordum.Ama biostan olmuyor diyorsunuz.Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Ben bunu hem çocuklar falan açmasın diye hemde saatlerce bilgisayar başında durmuyayım diye istedim.Şifre falan koysam nede olsa şifreyi ben biliyorum.Şifreyi yazar girerim.
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için tekrar sağolun.
Verdiğim gözcü programını indirdinmi?
O programda iki istediğinide yapabilirsin
gözcü dediğin programı verdiğin linkten indirdim
indirdiğim şey bi rar dosyası ve içinde netrongözcusetup.msi var
kurmaya çalışınca internet sayfası açmak istiyo herhalde setupu bu deil benimde şu anda kota baya yüksek indiremedim yada indirdiğim şeyi kuramadım
benim bu indirdiğim rar dosyasından başka bişey indirmem gereklimi
şimdiden çok saol
ilgilendiğin için de saolll
microsoft ınt.sitesinden kurlumunu öğrenebilrsin
Gerekmemesi lazım ben bunu kullanalı çok oldu o yüzden doğru bilgi vermek için bir daha kuruyorum
tamam arkadaşım haberini bekliyorum.
Borga-x arkadaşım ilgilendiğin sende saol dediğin yere bakcam
işletim sistemim xp version 2002 service pack 2
windows xp'de çalışması lazım ama 'version 2002 service pack 2' kısmından anlamadığım için belki oradan olmayabilir.Program xp de çalışıyor
Sen yinede netrongözcüyü araştır güzel program türkçe ve ücretsiz olması çok güzel
tamam saoll ben bakıcam dediğin programa
bende açıl pc açıl dediğimde açılacak kapan pc kapan dediğimde kapanacak bir yazılımı nerden bulabilirim :P
Bence yeni bir konu aça daha çok kişi görür.Yazılıma niye gerek duydun ki başlattan kapa yap kapanırpower düğmesine bas açılır...:-)
neden olmadığını buldum sanırım gerçi daha uygulamadım ama
olsun ben söyliyeyim şimdi ben programı kurmaya kalkınca beni internet sayfasına yönlendiriyor.Bunun nedeni benim pc net framewrok kurulu olmamasıdır.
arkadaşlar çok sağolun ilgilendiğiniz için.TŞK