her zaman girdiğim sitelere bir kaç gündür giremiyorum. örneğin www.haber61.net adlı siteye 1 haftadır giremiyorum. bu sit giremediğim ilk günlerde www.turkiyef1.com adlı siteye girebiliyodum. ancak bu siteyede 2gündür giremiyorum. işin ilginç yanı ktunnel üzerinden bunlara girilebilmesi..bunun nedeni ne olabilir. sorunu nasıl halledebilirim. yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler..
bazı sitelere giremiyorum..
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
140 mesaj
Son Düzenleme: ufuli ~ 17 Haziran 2009 18:15
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj
haber61net.net değil www.haber61.net
Diğeri çalışıyor www.turkiyef1.com
Son Düzenleme: piRe_ ~ 17 Haziran 2009 18:04
OP Yıllanmış Üye
140 mesaj
ya tamam birini yanlış yazmışım. gözümden kaçmış :).bunlar çalışıyo zaten çalışmıyo demedim. sadece ben kendi bilgisayarımdan giremiyorum. arkadaşlrım kendi bilgisayarlarından girebiliyor.
Son Düzenleme: ufuli ~ 17 Haziran 2009 18:11
Taze Üye
3 mesaj
Çok sağol arkadaşım ya bir kaç gün önce aynı problemden dolayı başlık açmıştım. Bunu şimdi farkettim uyguladım oldu. Hehe çok mutlu oldum..
Üye
52 mesaj
bunlari uygula modemi aç kapa yap tamamdir..giremediğin sitelere girersinÖncelikle Adem- Kaya Arkadaşımıza Tşkr Ederim Güvenilir. Bu Dnsleri arıyordum buldum Tşkr Ederim
Yeğlenen DNS sunucusu: 208 . 67 . 222 . 222Diğer DNS sunucusu: 208 . 67 . 220 . 220
https://www.opendns.com/start?device=windows-xp
nasil yapilacaği burada anlatilmiş.OPEN DNS güvenlidir hiç korkma.
Taze Üye
3 mesaj
başlat > çalıştır dedikten sonra C:\\WINDOWS\system32\drivers\etc yazdıktan sonra hosts dosyasını not defteri ile açıp orada engellenen sitelerin satırlarını silerek engellerini kaldırabilirsiniz.