Bazı sitelere giremiyorum?

HPQ-User
20-02-2009, 02:15   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

tufancelik sormuş:
Merhaba
1 ay önce elektrik kesintisi sonrasi internetimde bir problem olustu, Google, Blogger ve Chip Online disinda hicbir siteye giremiyorum; 'Sayfa Görüntülenemiyor' cikmiyor karsima, yüklemeye calisiyor fakat bazi siteler hicbir sekilde acilmiyor. 'Aygit yöneticisi'nden 'ag bagdastiricilari'ma baktim, Microsoft ISATAP bagdastiricisinda bir sorun vardi, sorunu gideremedim, sanirim daha önce DNS ayarlarimla oynanmis, 'Ag Paylasim Merkezi'nden 'ag baglantilarini yönet'e baktigimdaysa 'kablosuz ag baglantisi' ve 'yerel ag baglantisi' simgeleri gözükmüyordu, 'kablosuz ag baglantisi' simgesini geri getirmeyi bir sekilde basardim fakat 'yerel ag baglantisi' simgesi hala gözükmüyor ve ayarlarini degistiremiyorum, abone oldugum internet saglayicimi (TTNet) aradim fakat cözemediler, son carem sizsiniz, yanit bekliyorum, simdiden tesekkürler. Hoscakalin.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
HP pavilion dv6000 dizüstü bilgisayar kullaniyorum, isletim sistemi Vista.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)

Banned
20-02-2009, 02:29   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

yani sorunu tam anlayamadım aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarını açtığınızda iki tane bağdaştırıcı çıkması lazım kablosuz ve kablolu bağlantı için sizde kablolu bağdaştırıcı çıkmıyormu?Çıkıyorda üzerinde işlem mi yapamıyorsunuz?Eğer çıkıyorsa sağ tıklayıp aygıtı devreye sok deyip çalıştıabilmeniz lazım?
Eğer çıkmıyorsa kayıt defterinde bi problem oluşmuş olabilir eğer bu olayın öncesine ait bir sistem geri yükleme noktanız varsa oraya sistemi geri yüklemeyi deneyin