badad....................................................................................................................................................................
bbbadadadadsdadad
bütçeni yazarsan daha kolay yardımcı olunur bide psu kaç w?
5570 ile AA açacağını sanmıyorum ama muhtemelen 300 Watt'lık güç kaynağın vardır. Bu da sana yeter.
HD 4850 belki yeter ama tam emin değilim onda AA açarsın ama fazla yük bindiğinde belki güç yetmeyeceğinden sorun yaşarsın 300 Watt ile. 5770 ile de açarsın ama şöyle 450-500 Watt güç kaynağı lazım.
her oyunu fullde oynamak için 330tl gibi bütçe lazım. bende de 5770 var her oyunu orta,orta üst gibi oynarsın. 2 sene önce çıkan tüm oyunlar high'da çalışır
yok hocam psu için kasanın sol kapağını açman lazım hemen görürsün zaten parça çıkarman falan gerekmiyor
psu volt değil watt olur oda kasayı açtıgında görürsün arkadaki değer değil
512mb, 1gb, 2gb önemli değil bunlar takılma oralara. bellek genelde çok çok yüksek çözünürlükler için önemli. oyun oynucaksan 1gb fazlasıyla yetiyor. benim bildiğim şu anda 512 mbtan fazlasını kullanan bir oyun yok piyasada.
iyi o zaman ati hd 5770 yeterli olur sana
valla 200-250 arası alabileceğin en performanslı kart bu. takılmadan orta ve orta üstü oynarsın. aa af oyuna göre değişir ama pişman olmassın.
www.teknofiyat.com bu siteye girip " ati 5770 " yazarsan fiyatları görürsün. güle güle kullan
buda video incelemesi http://www.donanimhaber.com/ekra ... d5770-ve-hd5750.htm
undertaker o berbat sistemde 450watt psu olması ilginç :D kim topladıysa ileriyide düşünmüş herhalde fakat psu nun markasıda önemlidir eyer pegasus fln sa psu msi 4850 yanında 400w xılence toplam 300 tl ben bizzat kendim kullanıyorum herkezze tavsiye ediyorum :)
o sistemle oynları full falan oynayamazsın, işlemcin ve anakartın darboğazlara takılır durur, kesintili oynarsın. sen bence sistemini değiştir. INTEL' e dön ve CORE I5 k serisi bir işlemci ve P6 VEYA 7 SERİSİ BİR ANAKART VE 1300 LÜK RAM, ekran kartı ise nvidia 450 GTS modeli olması yeterli,(yada nvidia 5 serisi de olabilir) bütün oyunları full oynarsın...!!!
saygılar...