BBBBBBBBBB HATASI NASIL DÜZELTİLİR

HPQ-User
30-03-2008, 19:53   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

BARAN KUDRET sormuş:
BUNDAN İKİ ÜÇ HAFTA ÖNCE BAŞLADI BU BBBBBBB HATASI  İNTERNETE BAGLANIRKEN BİRDEN BU KARAKTERLER ORTAYA ÇIKIYOR AMA HER SİTEDE OLMUYOR .ÖZELLİKLE İDDAA  MYNET TE BAGLANIRKEN DİREK ENGELLENİYOR SAYFA AÇILMIYOR BBBBBBBB DİYE BAŞLIYOR DEGİŞİK KARAKTERLER SAYFA YA DOLUYOR .BURASI BİR İNTERNET CAFE ANA MAKİNADA İNTERNET YOK DİGER MAKİNALARDA  VAR MESELA 4 NR VAR 9 NR YOK BUNUN YANINDA SIKSIK NET DÜŞÜYOR MODEM KENDİ KENDİNİİ RES ÇEKİYOR BEN BİRTÜRLÜÜ BUNLARA AKIL ERDİREMEDİM SANKİ BİRİLERİ CAFEYİİ DIŞARDAN YÖNETİYOR GİBİİ . SABİT IP YE GEÇTİKTEN SONRA BAŞLADI BUNLAR  KAFAYI SIYIRACAK DURUMA GELDİM LÜTFEN BANA BİR ÇÖZÜM YOLU GÖSTERİN .CWEVABINIZI BEKLIYORUM

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İŞLETİM SİSTEMİ=WİNDOWS XP  1GB REM 512 EKRAN KARTI  300GB HARDDİSK AMD ASUS ANAKART  AMD 3500+İŞLEMCİ

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1)

onner
30-03-2008, 21:30   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

aynı sorun bendede var 2-3 haftalık oldu ama ama ben sunu gordum proxy arkasındayken sorun cıkmıyor yarın telekomu arayıp baktıracagım bisey bulursan mutlaka burayada yaz

cekki
04-04-2008, 17:18   |  #3  
Taze Üye
13 mesaj
HPQ-User
BARAN KUDRET sormuş:
BUNDAN İKİ ÜÇ HAFTA ÖNCE BAŞLADI BU BBBBBBB HATASI  İNTERNETE BAGLANIRKEN BİRDEN BU KARAKTERLER ORTAYA ÇIKIYOR AMA HER SİTEDE OLMUYOR .ÖZELLİKLE İDDAA  MYNET TE BAGLANIRKEN DİREK ENGELLENİYOR SAYFA AÇILMIYOR BBBBBBBB DİYE BAŞLIYOR DEGİŞİK KARAKTERLER SAYFA YA DOLUYOR .BURASI BİR İNTERNET CAFE ANA MAKİNADA İNTERNET YOK DİGER MAKİNALARDA  VAR MESELA 4 NR VAR 9 NR YOK BUNUN YANINDA SIKSIK NET DÜŞÜYOR MODEM KENDİ KENDİNİİ RES ÇEKİYOR BEN BİRTÜRLÜÜ BUNLARA AKIL ERDİREMEDİM SANKİ BİRİLERİ CAFEYİİ DIŞARDAN YÖNETİYOR GİBİİ . SABİT IP YE GEÇTİKTEN SONRA BAŞLADI BUNLAR  KAFAYI SIYIRACAK DURUMA GELDİM LÜTFEN BANA BİR ÇÖZÜM YOLU GÖSTERİN .CWEVABINIZI BEKLIYORUM

Sistem Özellikleri:
İŞLETİM SİSTEMİ=WİNDOWS XP  1GB REM 512 EKRAN KARTI  300GB HARDDİSK AMD ASUS ANAKART  AMD 3500+İŞLEMCİ

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1)

Aynı sorunla bende karşılaşıyorum bi çok virüs ve Spyware  programı denedim hiç bir sonuç alamadım, bu ne biçim birşeydir bi türlü anlam veremedim,

K.A.Y.A.H.A.N
04-04-2008, 17:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
672 mesaj

*Allah Allah byle bir vakka yı ilk defa  duyuyom sizden o
nasıl hataymış.
Ama dur Hangi Güvenlik yazılımla ile tarattığını yazmamışsın vede bu yazılımın durumundan forma bahset
ki daha geniş detaylarla doğru çözüm bulalım...
Arkadaş bu durum bana Bir MSN Virüsü olan I Love adlı worm
u hatırlattıEmin değil

azrail_a-d
21-04-2008, 20:18   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj
HPQ-User
BARAN KUDRET sormuş:

Sistem Özellikleri:

Kardes bu sorun bende de vardı ama ben önce bir arattırdım ama bir sürü şey buldu kendim silmek istedim ama silmiyordu isim degişikligine izin vermesine ragmen silmiyordu bende pardusun çalışan cd sini kurum tek tek kendim silmeye calıstım bu bir iki gün rahatlattı ama yine sorun başlayınca tarayıcıyı degiştirdim . ve sorun neredeyse yok denecek kadar azaldı . ben şimdi tarayıcı olarak opera yı kullanıyorum hem internet hızı azalmıyor hemde sayfaların açılmasında sorun yasanmıyor isterseniz siz de deneyin bu şekilde sorun tam çözülene kadar hiç olmazsa baglantınızı güvene almış olursunuz .

HolyMan
21-04-2008, 23:52   |  #6  
Yıllanmış Üye
212 mesaj

kardeş bende de buna benzer bi sorun vardı ama internet explorer anasayfanı filan kitelemişti bilgisayar da sağatin ordan çeşit çeşit reklamlar çıkıyodu ben çareyi HijackThis adlı programla çözdün tarattım hemen buldu sildi bu arada benim bilgisayarda da kaspersky var. Bence bi dene işte link:      http://download.chip.eu/tr/HijackThis-2.0.2_105061.html

Bide operayı boş geçme onda böyle sorunlar olmuyo.

Kapalı Hesap (34907)
22-04-2008, 08:57   |  #7  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

Belirli bilgisayar sorunlarını düzeltme.
Her şeyi denetlemek için tam hizmet taramasını kullanın. Bilgisayarınızdaki belirli sorunların düzeltilmesine yardımcı olmak için aşağıdaki tarayıcılardan yararlanın.

Virüsleri tarayın ve silin
Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun
Bilgisayarınızın performansını artırın

z_oneal
22-04-2008, 16:21   |  #8  
z_oneal avatarı
Yıllanmış Üye
712 mesaj

Bende böyle bir sorunu ilk defa duyuyorum hiç bir fikrim yok eğer tam çözümü neyse buraya yazın bizim başımızada gelince bizde onu deneyelim ve bilgi edinelim ;)