bearshare pc tamamen kaldırmak istiyorum

HPQ-User
25-07-2009, 11:12   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

özlem sormuş:
bearshare yeni sürümünü yüklemek istiyorum ama bunun için eskisini bilgisayardan silinmesi gerek ama silinmiyor program ekle kaldırdan kaldırılmıyor tamamen bearshare bilgisyardan nasıl kaldırabilirim lütfen bana yırdım edin şimdiden teşekkürler

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: 0
Sistem Özellikleri:
eski pentum 3

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

meYra_Su
25-07-2009, 11:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
137 mesaj

Revo ya da your uninstaller yardımıyla kaldırablirsin

OnlyMann
25-07-2009, 11:37   |  #3  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

yeni sürümü yüklediğinizde kendiliğinden kaldırılıp yeni sürümü otomatik olarak kurulabilir. 

eğer elle kaldırılması gerekiyorsa Başlat>ayarlar>denetim masasından> program ekle kaldır dan kaldırabilirsiniz. Ancak burada göremiyorsanız yukarıda arkadaşın dediği programla kaldırmak mümkün olacaktır. Aynı işlemi yapan değişik programlar da mevcuttur. ms in bu amaçla yaptığı programı için http://download.microsoft.com/do ... 8d5e1bd/msicuu2.exe adresinden indirebilirsiniz.

HugOBoss___
25-07-2009, 17:36   |  #4  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
2,011 mesaj

hiçbiri işe yaramaz ise.....;

Bazen yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun için tweakui yardımcı programı kullanabilirsiniz. Yoksa Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın

(Çalıştır'ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.)

1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden

2- Software 'i açın, aynı şekilde takip edin

3- Microsoft 'u açın

4- Windows 'u açın

5- CurrentVersion 'u açın

6- Uninstall' ı açın

(Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall)

Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin.

Alıntıdır !!!

ben denedim işe yarıyor...

Son Düzenleme: HugOBoss___ ~ 25 Temmuz 2009 17:37
smileeee
02-11-2009, 15:37   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

bilgi için çok teşekkür ederim. kaç gündür uğraşıyordum bir türlü kaldıramadım pc den.. emeğinize sağlık

speedygs
06-01-2013, 10:07   |  #6  
Üye
56 mesaj
Alıntı: HugOBoss___  
hiçbiri işe yaramaz ise.....;

Bazen yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun için tweakui yardımcı programı kullanabilirsiniz. Yoksa Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın

(Çalıştır'ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.)

1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden  nasımı çözdüm arkadaşın dedigi yerde unistalın üstünde sag tıklayıp bul yaptım  benim sorunum olan portalseti.com  yazdım sag tarfta çıkan bütün rahatsız edici unsurları sildim ve onlardan eser kalmadı

2- Software 'i açın, aynı şekilde takip edin

3- Microsoft 'u açın

4- Windows 'u açın

5- CurrentVersion 'u açın

6- Uninstall' ı açın

(Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall)

Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin.

Alıntıdır !!!

ben denedim işe yarıyor...

süpersin denemedigim şey kalmamıştı format atacaktım ki sen sorunu çözdün tşk  nasılmı yaptım bu sorunu yaşayanlar  arkadaşın dedigi yere geldim unistala sag tıkla  bul seçenegine sorununuzun adını yazın benimki portalsepeti.com  du yazdım sagdan çıkan bütün rahatsız edici unsurları sildim ve onlardan eser kalmadı

Son Düzenleme: speedygs ~ 06 Ocak 2013 10:13
ByKado
11-01-2013, 20:51   |  #7  
Yeni Üye
47 mesaj

en basitinden ccleaner indir rahat bir şekilde kaldırısın sistemden  [")]

Umutqq
30-01-2013, 17:01   |  #8  
Taze Üye
2 mesaj

Denetim masası ve çalıştırdan regedit yapıp ctrl+f yapıp bearshare diyip tek tek kaldırmalısın