Bebek bakıcı kamera sistemi

Bitech Security
05-01-2016, 22:09   |  #1  
Bitech Security avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

Kimse bebeğine - çocuğuna kendisi dışında yabancı birisi baksın istemez fakat hayat şartları bazen bebeğinizi bakıcıya emanet etmeniz gerekir. Bu durumlarda her zaman içinizde bir şüphe, korku oluşur acaba bebeğim ile bakıcısı ilgileniyor mu ? yemeğini yedi mi ? gibi sorular iş hayatınızı da kötü yönde etkilemektedir. Bunun için bebek bakıcı kamera sistemiönerilmektedir.

Bebek bakıcı kamera sistemi özellikleri şöyledir,

İnternet aracılığı ile uzaktan akıllı cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlar üzerinden canlı ve geriye dönük kayıtları görüntülü ve sesli bir şekilde izleme imkanı sunmaktadır. 

Evinizde İnternet veya izleme yapabileceğiniz bir cep telefonunuz vs yok ise, kayıt cihazını televizyona bağlayarak kayıtları izleyebilirsiniz.

Bebek bakıcı kamera sistemikurulumu,

Ev içi kamera sistemlerinde ilk olarak kameraların izlenilecek yeri en doğru bir biçimde görebileceği alanlar belirlenir, daha sonrasında evin kablo tesisatına en uygun bir biçimde güvenlik kameralarından kayıt cihazına kablolar çekilir İnternet ten izleme yapabilmemiz için  modemden kayıt cihazına kablo çekilerek gerekli ayarları yapılır.

Bebek bakıcısı için nasıl bir kamera sistemi kullanılmalı.

kamera sistemleri 3 guruba ayrılmaktadır,


  1. Analog kamera sistemi
  2. Ahd kamera sistemi
  3. İp kamera sistemi


analog kameralar en basit cctv sistemidir görüntü kalitesi bebek bakıcısını kontrol etmek için uygundur ve fiyat olarak da en düşük bütçeli kamera sistemidir.


ahd kamera sistemi ülkemizde 2014 yılı sonlarında kullanılmaya başlamıştır, ahd kameraların çözünürlüğü hd görüntü kalitesi 1mp, 1.3p ve 2mp.  Ahd kamera sisteminin başlıca en temel özelliklerinden birisi ise ahd kayıt cihazına ip, ahd ve analog kamera bağlanıyor olmasıdır.


ip kameralar network ağına katılarak tan kayıt cihazına gereksinim duymadan çalışan bir sisteme sahiptir. Sadece ip kamera alarak modeme bağlayıp kurumu yapınca cep telefonundan izleyebilirsiniz.

Bebek bakıcı kamera sistemi için http://www.1kamerasistemi.com/ adresi üzerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.