müco sormuş:
bedava yani ücretsiz antivüris nerden indirebilirim yardım
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
tncxp
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB6; AskTB5.3)
müco sormuş:
bedava yani ücretsiz antivüris nerden indirebilirim yardım
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
tncxp
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB6; AskTB5.3)
Avast Home(Bedava bir yıllık(Siteyi baştan aşağı okuyun ki anlayın)>>>
Avg free antivirus>>>
Avira Antivir Personal(1yılllık bedava(İngilizce)>>>
Panda cloud antivirus>>>
Buyrun istediğinizi seçin ama her zaman paralı bir antivirus kullanmanızı öneririm ;)
avira antivir çok güzel.benim eski pcde 256 mb ram var.onda bile hiç kasmadan pc yi çalışıyor.
ama tabi ki paralı antivirüsün yeri de bambaşka.ücretsizden çok daha fazla güvenli.
Ben ücretli ama ücretsiz gibi nod32 kullanıyorum her ay farklı bir mail adresiyle şifre alıyorum yaklaşık bir senedir böyle:D ben de eskiden böyle yapıyodum ama dedim ki adamlar o kadar para verip kullanıyor biz de bedava olmaz yani bi de hep çıkıyodu yanlış kullanıcı adı diye sinir oldum sildim avira yükledim pişman değilim :D en azından korsan kullanmıyorum :D
NE AVİRASI AVİRA ESET İN KARŞISINDA NAL TOPLAR ESET BİRAZ PAHALI AM ÜCRETSİZ OLANLARI SÜPER EST TAVSİYE EDERİM VEYA AWAST
burak_pc bu konularda bilgin olduğuna emin misin?
NE AVİRASI AVİRA ESET İN KARŞISINDA NAL TOPLAR ESET BİRAZ PAHALI AM ÜCRETSİZ OLANLARI SÜPER EST TAVSİYE EDERİM VEYAarkadaşım mesajını dikkat ederek gönder hem büyük yazmışsın hemde konulardan haberin olmadan mesaj yazmışsın.Sen ir avira'yı veya kaspersky'ı yükleyerek konuş.kaspersky'Da ufak bir hile var ama söyliyim yasal bir şekilde;
1.Kaspersky demoyu yüklüyoruz.Yüklemek için tıklayın>>
2.30 gün dolunca kaspersky uyarı verecektir.O zaman şu silme dosyasını yüklüyoruz.Yüklemek için tıklayın>>
3.Kaspersky demoyu sitesinden tekrar yüklüyoruz.Böyle bu işlemi uygulayarak 15 yıl bile snırsız kullanabilirsiniz.Deneyin görün ;)
Not:Şimdi bazı arkadaşlar bu illegal sitelerden mi yükledi diye kaygıya düşebilir.Kesinlikle yasal sitedendir.Ama dikkat edin yukardaki işlemi yaparken çünkü kaspersky'ı kaldırıp yaparsanız karalisteye düşersiniz çünkü silemediğiniz bir iki log dosyası oluşturur ;)
Haa adreslere gelince:
İyice bi bakın kaldırma dosyasının ötesini bile bulacaksnız ;)Son Düzenleme: M.G.G ~ 15 Eylül 2009 07:17
ben her 2:30 günde yeniden kaspersky mı yükliycem.. ayrıca şu silme sosyasını yüklüyorsunuz demişsiniz yükledikten sonra şu silme dosyasıyla kaspersky ı kaldıracakmıyız.. ayrıca demişsiniz ki yasal site. eğr yasal siteyse adamların hakkına girmemiş mi...
ne yasalı ya hile yaparak kullanmak yasal olurmu hiç? paralı yazılımı hileyle sınırsız kullanmaya yasal diyorsunuz yani....
illegal paylaşım yasak!!!Niye kızıyosun ki hemen? Arkadaş sadece NOD32'nin deneme periyodunu uzatmak için bir açığı bulunduğunu yazmış. ESET bu açığı kapatmayıp ücretsiz kullanıma izin veriyorsa sen neden karşı çıkıyorsun ki? Kullanmazsın olur biter. Zaten herhangi bir illegal paylaşım yapılmamış. Bu kadar çabuk öfkelenmemelisin. Uyar butonunu kullan bence bu tür durumlarda.
yorumlara dikkat edelim !!
Niye kızıyosun ki hemen? Arkadaş sadece NOD32'nin deneme periyodunu uzatmak için bir açığı bulunduğunu yazmış. ESET bu açığı kapatmayıp ücretsiz kullanıma izin veriyorsa sen neden karşı çıkıyorsun ki? Kullanmazsın olur biter. Zaten herhangi bir illegal paylaşım yapılmamış. Bu kadar çabuk öfkelenmemelisin. Uyar butonunu kullan bence bu tür durumlarda.sence eset bilerek açığı kapatmayacak kadar akılsız mı? o zaman paralı alanların paralarını geri verirdi:S hem de o açıklık değil basbaya hile bi site var orda hep güncel serialler var ordan her ay farklı birşey yazıyo.Son Düzenleme: farukdgn ~ 15 Eylül 2009 18:39
http://teknolojihaber.blogcu.com ... dition_4468431.html
bakınız son surum ve ucretsizdir. hemde avast iç rahatlığıyla indirebilirsiniz. (denedim sahsen)