https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dead-space-ANW.html
son 5 gün oyun şuan bedavadır kaçırmayın tıpkı left 2 for 4 gibi
Ben bu oyunu oynadım korkunç bir oyun acayip heyecanlıdır.
Beyler yanlız orgin e üye olmanız gerek.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dead-space-ANW.html
son 5 gün oyun şuan bedavadır kaçırmayın tıpkı left 2 for 4 gibi
Ben bu oyunu oynadım korkunç bir oyun acayip heyecanlıdır.
Beyler yanlız orgin e üye olmanız gerek.
Güzel bir oyun aksiyon olarak ama korku sınıfına sokamadım ben pek ..
orjine üye olursanız fifa world btf online starwars comannd conq. nfs world bf 1942, bf heoes
bunların hepsi bedava.
Oyunun sesleri oldukça kaliteliydi ancak ani yaratık cıkısları baydı artık ya doom3 de korkutmamıştı beni pek amnesia/penumbra bu tarz saf korku oyunları çok daha iyi.ben creative audigy zs ile son ses oynadıgım için gece bana hiçte aksiyon gelmedi.. :) resident evil 3 1. sırıda silent hill 2. sırada 3.sırada da bu oyun var.
Oyunun sesleri oldukça kaliteliydi ancak ani yaratık cıkısları baydı artık ya doom3 de korkutmamıştı beni pek amnesia/penumbra bu tarz saf korku oyunları çok daha iyi.beni doom 3 de çok korkutuyordu kişiden kişiye değişir.Bu sesle alakalı bişey gece yarısı karanlıkta oynucan acayip derinden etkliyor.Çünkü derinden gelen seslerde önemli.Bunlara kulakların odaklanıyor birden pat diye kapak üzerine patlatıp canavar fırlıyor.Gerçekten ses kartı ve ses seviyesi önemli.Ben yıllardır ses kalitesine önem veren biriyimdir.Mesala o cavarın pat diye kapagı patlatıp fılattıgı üzerine atladıgı zaman bu ses yavan bir ses olursa korkutmaz.Ama yüksek patlama ile derinlikgi birleştirsen korkutuyor.Ben çok denedim.Creative audigiy 2 zs geçektende efekleri 4 katlıyor..
Mesala şuanda bende thx true stüdio pro var oyunlara çok ayrı bir hava katıyor olsada creative audigy 2 zs yerini hiçbiri tutmuyor.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 29 Mart 2014 00:23
Bende ses kartı yok para vermediğim ender pc bileşenlerinden birisidir :D creative 2+1 var oyunlarda fena değil oynamadıysan amnesia dark descent i oyna zindanlarda kalp krizi geçirme riski var yalnız daha menüde tırsıyor insan korkmamak için sabah açıp oynuyordum sabah bile korkutuyor oyun tr yamasıda var notları felan okuyup hikayeye dalınca güzel oluyor gerçekten korku türü bu tarz oyunlara kaydı biraz silah yok savunma yok sadece kaçmak var insanı o psikolojiye sokmayı başarıyorlar ..beni doom 3 de çok korkutuyordu kişiden kişiye değişir.Bu sesle alakalı bişey gece yarısı karanlıkta oynucan acayip derinden etkliyor.Çünkü derinden gelen seslerde önemli.Bunlara kulakların odaklanıyor birden pat diye kapak üzerine patlatıp canavar fırlıyor.Gerçekten ses kartı ve ses seviyesi önemli.Ben yıllardır ses kalitesine önem veren biriyimdir.Mesala o cavarın pat diye kapagı patlatıp fılattıgı üzerine atladıgı zaman bu ses yavan bir ses olursa korkutmaz.Ama yüksek patlama ile derinlikgi birleştirsen korkutuyor.Ben çok denedim.Creative audigiy 2 zs geçektende efekleri 4 katlıyor..
Mesala şuanda bende thx true stüdio pro var oyunlara çok ayrı bir hava katıyor olsada creative audigy 2 zs yerini hiçbiri tutmuyor.
aslında güzel oyun bundle ile almıştık ama biraz grafikler ve özellikle yaratıklar saçma gibiydi ne bileyim konu iyi oynanış falan iyi de ne bileyim pek sarmadı beni bitirmedim bile sonunu bilmem ama beleşe oldu mu tabi alın öyle kötüde değil yani.