merhaba arkadaşlar bir sorum olackatı bilenlere bedava kontor şifresini bileniniz varmı acaba bilen varsa lütfen söylesin burada söylerse sorun çıkabilr,eceğinden [email protected] adreesine mail atarsanız çok sevinirim... burda da söyleyebilirsiniz...
bedava kontor şifresi
- 1
- 2
beles e kacma ver kardesim parani al köntürünü paran kadar köntür alabilirsin ne den isin hilesine kaciyorsunki
unutmaki sirketler iflas ederse ya yabancilar gelir gsm sirketini alir yada gsm siz mobil hayatsiz günlre geri dönersin kaci kac kurusta hileye basvuruyon
ayip
harbiden ya bi ara tcell sifreleri sitesinden ogreniliyo deniyodu bilginiz war mi?
bazi hackerlar millete dagitiyomus... neyse kac paraysa wer daha iyi:)
İllegalliğe pek bir meraklıymışınız walla... ya abi vereceğin 10 küsür lira... versen ne olur??? böyle konular açmayın CHIP illegalliğin yeri diill...
kardeşler diyarı burası
bilmeyenler için dalga geçme yuvası değil
lütfen bilmeyenler muhatap olmasın (cevap yazmasın) cevap bilenin yaptığı bir etkiinliktir
bedava kontor şifresi
arkadaşlar bu konu warez'e girmezmi hiç mi okumadınız forum kurallarını ?
hırr..
bedava kontor şifres mi olur ya? anak sallarsın tutar. ama unutma. o yazdığın no yu biri gidip satın alır ve kullanamaz. yania damın hakkını yemiş olursun..
efebaba sen nekadar uyanık sin şifreyi bilen olsa sana werirmi adm ları boş konularla meşgul etme
kardeşim okumasını mı bilmiyorsun bende biliyoru kimse cevap vermeyeck ama kaç kişinin uyanıklık yapmaya kaçtığını görmek için bu konuyu açtım baksana kaç kişi bu konuyu okumuş neredeyse senin gönderdiğin mesaj sayısı kadr... seni bile düşürdüm ya senden uyanığım yani... :):):):):):)
bende okudum ve bende atladim harbi kurnazmisin ha :)
ama arkadaslar ben arastirdim gercekten boyle bisey varmis efebaba kardes eger istiyosan bana mail atabilirsin yardimci olurum sana [email protected]
allah askına darkstar kardeş banada yardım et benim mail [email protected]
mail adresim yanlış gelmiş doğrusu [email protected]
bana bu konu ile ilgili kardeş en kısa zamanda mail atarsan sevinirim
arkadaslar bedava kontor olayini ogrenmek icin mail yagdi nerdeyse mail adresim cortluyodu...
bu arada efebabaya yok haksizlik yok soyle yok boyle diyenlerde mail atti buda turk milletinin belese duskunlugu ortaya cikarmis oldu... bedava olayini da anlatim onceden mycepten baska bi iki cesit telsimin hatti vardi bunlarda oluyomus birine yukledigini digerine de yokleyebiliyomusun son bi kac hane sifresinini digeririn tamamina ekleyip ama simdi boyle bisey yok... anca sallayip tutturabilirsen sutturursun buda gercekten haksizlik arkadaslar cunku sizin attiginiz sifreyi tekrar siz satin alip yukleyemeyebilirsiniz yada sizin bi yakininizda yuklemeyemeyebilir. ama ben yineden bilsem yuklerdim arkadaslar hatta kontor yuklemeden once 2 hakkin oluyoya kesinlikle kacirmam sallarim 
keşke olsaydı abi böyle bişey ama ne yazıkki yok darkstara mail atan sazanlarda biride benim çok kekmişim ya
milyarda bir sallama ihtimalini kim becerebiliyor? onlar öyle şifrelerki saç baş ağartan, onlar öyle şifrelerki elden ayaktan düşüren,onlar öyle şifrelerki bıktırıp para verip aldırttıran :-)
walla ucuz kontöre kimse hayır demez bana da yazarsanız sevinirim sonra ödeşiriz add: [email protected]
arkadaslar bana yazmayin yeter yaaa.... yok kontor olsa ben yuklerim olmadigini daha oncede yazdim yok yok yook
abi kim bedava kontör dağıtır ya resim program değilki, bir şekilde paraya çavirir böyle bişiy olsa, yanlışsam söyleyin
Yazdığın mesajlarda illegal konulardan bahsedersen, uyarı alırsın.Birkaç uyarıdan sonra atıolar üyelikten
i de biz illegalleği savunmuyoruz ki.
bu işler garip işler
sonra millet birbirini dişler
- 1
- 2