selam Arkadaşlar BEDAVA Kontör Kazanma Hangi Sitelerde Var Nasıl Bedava Kazanırım BEDAVA KONTÖR
BEDAVA KONTÖR
- 1
- 2
Bir tane marketten doritos al,buraya gönder http://www.tytz.com/yeni/ :D
Buradan http://www.google.com.tr/search? ... lerr&meta=&aq=f&oq= n bak çok varda ne kadar güvenilir onu sen düşün.
Ben kimsenin kimseye bedeva birşey verdiğini görmedim. Gördüm diyen yalan söyler.
Arkadaşlar bu tür sitelere üye oldugunuzda verecekleri 100 kontörden daha fazla sizden çekim yaparlar hiç aklınız alıyormu size neden bedava kontör versinler.
Aslında bu tür sitelere tokatçıda denir sen üye olursun telefonun reklam mesajlarına boğulur:D Üstelik haybeden kontörler gider,şaşakalırsın.
nitec-84selam Arkadaşlar BEDAVA Kontör Kazanma Hangi Sitelerde Var Nasıl Bedava Kazanırım BEDAVA KONTÖBunu maksak muhabbet olsun diye mi açtınız yoksa gerçekten bedava kontür muhabbetinin olduğuna inandığınız veya merak ettiğiniz için mi ?
bedava internet nerde var acaba :D :D :D
Bugün belediye hoparlöründeki anons:
İlçe Emniyet Müdürlüğünden duyrulur; "Filanca operatörden ücretsiz kontur kazandınız" şeklindeki tüm mesajlar asılsızdır. Lütfen operatörün bayii önünde beklemeyiniz.
:)
Şeytanla anlaşma yaparsanız, o her zaman toplamaya gelir. Bir kere 100 ver, her hafta 100 al.
"You made a deal with the devil. He always comes to collect." - Lionel Luthor
Ben niye salak gibi para ödüyorum hala bunlar beleş dağıtıyorsa! Değil mi yani.
öyle bir site varmı ya arkadaşlar durduk yere kim kime bedava kontör veriri ben bidafasında bi siteye tel no yu vermiştim bveda kontör için ama adamala benden bedava kontör aldılar her hafta 15 kontörüm gitti
2. hafta anladım müşteri hizmetlerinden iptal ettirrdim yani anlayacağınız sakın böyle şeylere inanmayın............
böyle şeylere kanmamak lazım en altta yazan karınca yazılarında belirtiyorlar ama o yazıları kimse okumuyor bunlar o kadar ileri gittiler ki tv reklamları bile vermeye başlamışlardı bedavaya 100 kontör diye müzik bile yapmışlardı bazı forum sitelerinde tebrikler kontör kazandınız linki veriyor bilmeyenlerden ceplerini dolduruyorlar.ne durumlara geldik haksız kazançları yasallaştırdılar.
bedava ne var ki bea
derler ya "beleş mezar bulsa" diye
al işte bi mezarcı daha
voiicebedava internet nerde var acaba :D :D :öbürtarafta olabilir:D:D:D:D
İşin içinde Bedava varsa O işin Sonu Pahalıya Mal olur.
Ben bunu bilirim. Bunu Söylerim.
bunların alayı yalan kaşıkla verıp kepceyle alırlar sen bırak bu işlerı bence
voiicebedava internet nerde var acaba :D :D :çok güzel bir soru :D:D
redwhiteöbürtarafta olabilir:D:D:D:öbür tarafta kampaya her 100 sevaba otomatik yeni çıkan donanım bilgisayarınızda hemde en iyisiden montaj ücretsiz.(TÖVBE TÖVBE)
ÖRNEK senin ati 1200 ün mü var al sana 4890 HD+++(mega plus)
- 1
- 2