Bedava PHP hosting lazım bilen var mı ?
Bedava PHP hosting?
özl.
Webhosting
2500 MB Webspace
PHP
MySQL
FTP
Fast servers
Traffic inclusive
Best performance
V-server
Dedicated server
Root-servers
Power-hosting
Server-hosting
belki işini görür
sen kullanıyormusun mysql phpmyadmni felan girdimde sitenin sayfalarını nereye yuklucem bi türlü bulamadım walla
teşekkürler site çok güzel herşeyini öğrendim saolasın
Funpic kullanıyorsun dhmı eğer bi sorunun olursa yardım edebilirim...
funpic kullanıom türkçe karakterde sorun var türkçe karakterler yazılıor fakat siteye cıkınca abur cubur karışık gösteriyor
phpBB 3.0.5 kullanıyorum fakat öyle bir sorun yok bende
bende neden var acaba da? 2 mizde funpci server kullanmıoz mu
bir de www.wkhost.net'i dene ben çok memnunum...
düsük fiyatlarla web siteniz yapılır arkadaslar demo sitelerim isteyene ücretli site kurarım ve site kurdurana google ye reklam veririm reklamdan para almam [email=bocmon@hotmail.com]bocmon@hotmail.com[/email]
www.yurektensevenler.com www.herseysatal.com www.sanalilan.com ve istediginiz site olursa soyleyın demosunu kurarım [email=bocmon@hotmail.com]bocmon@hotmail.com[/email] ekleyın goruselım hep msn deyım
Başlık üzerinden zaman geçsede, kullanmak isteyenler Area yı kullanabilir. Kaliteli, hızlı, güvenlidir. Herhangi bir script (hack) meyil edilirse, sistem onu algılayıp otomatik suspend etmektedir. Hazır sistemlerde vardır örnek: WordPress. Not: htaccess desteklememektedir.
www.funpic.orgfunpic baya güzel.her aradığın var normal bir host almışın gibi. reklam içeriyor orası kötü.ama ben 4-5 yıldır kullanıyorum kaliteli olduğuna eminim yaniözl.
Webhosting
2500 MB Webspace
PHP
MySQL
FTP
Fast servers
Traffic inclusive
Best performanceV-server
Dedicated server
Root-servers
Power-hosting
Server-hosting
belki işini görü
evet konu eski ancak şu ana kadar denediğim hostların en iyisi
====> http://www.bplaced.net
üye olamayanlar her gün saat 17.00 a kadar hotspotshield programını kullanarak üye olabilirler.
2 senedir www.byethost.com u kullanıyorum memnunum www.mustafacanelmaci.tk buda webistem byette barınıyordu daha birkaç gün önce netsof müşeri desteğiyle tartıştım hostingimi geri açtılar (chip kampanyasından almıştım)ona geçtim ama bi aralar byet teydi bu site
+ları
+ reklam yok
+ 5000 mb alan var (5gb)
+ 200000 mb bandwitdh var (200gb)
+ 50 addon domain var
+ 50 subdomain var
+ 50 parked domain var
+ 50 mysql hakkı var
+ phpmyadmin mevcut
-ler
- ben otomatik wordpress güncellemelerini yapamadım manuel olarak yapmak zorunda kaldım orda bir problem var galiba
- twitter tools yüklemiştim twitter e bağlanmıyor
- 404 olursa direk reklam sayfasına gidiyor ama .htaccess ile ayarlamak mümkün düzeltilebiliyor (nötr diyebiliriz)
+ları daha çok bence byetten al derim :)