Beğendiğim bir rehber site

Nazanko
20-05-2012, 05:37   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 6
33 mesaj

Aşağıda adresini yazacağım web rehberi beğeniyorum.
Evden eve nakliyat konulu rehberin tasarımını hoş buldum ve Evden eve nakliye hakkındaki makalelerini uyarıcı ve doğru buldum. Bence de evden eve taşımacılık sektöründe korsan çalışan nakliyatcılardan sakınmak lazım,bir kısmı tanınan firmaların ismini kullanıyorlar ve tüketiciyi yanıltıyorlar. Bu evden eve rehberdeki makalelerde bu konudaki uyarıları okuyunca ev taşıma öncesi bakılmasının faydalı olacağını düşünüyorum.

Lalen
24-05-2012, 03:58   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 4
26 mesaj
Alıntı: Nazanko  
Aşağıda adresini yazacağım web rehberi beğeniyorum.
Evden eve nakliyat konulu rehberin tasarımını hoş buldum ve Evden eve nakliye hakkındaki makalelerini uyarıcı ve doğru buldum. Bence de evden eve taşımacılık sektöründe korsan çalışan nakliyatcılardan sakınmak lazım,bir kısmı tanınan firmaların ismini kullanıyorlar ve tüketiciyi yanıltıyorlar. Bu evden eve rehberdeki makalelerde bu konudaki uyarıları okuyunca ev taşıma öncesi bakılmasının faydalı olacağını düşünüyorum.
Baktım şimdi evden eve nakliyat rehbere,bilhassa tasarımı çok hoş,lila rengine de bayıldığımdan evden eve nakliye rehberinizi beğendim.

kaslan1001
17-06-2012, 21:11   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
4 mesaj

evet yanlız biraz ağır bir ton olmuş bayilikleri anlatan bir site görmüştüm iş fikirlerini olduğu,renkleri mükemmel

kaslan1001 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]