Behlül vs Hanzo
hanzo orjinal behlül hanzonun kılsız hali
pardon saç modelerini fak etmedim ama keşke honzoyu behlül oynasa o daha güzel oynuyo tıpkısının aynısı tekrar çekerseler hanzoyu bence behlül oynasın : )
oynuyor zaten Rahmetli Kemal Sunal komedi filmi olduğu için ama behlül gerçek hanzoyu oynuyor
ancak gerçekten dağ ayısı bir adam
kendisini oğlu gibi yetiştiren birinin hem karısını hem baldızını hem kızını .... :)
kendisini oğlu gibi yetiştiren adamın hem karırısını hem kızını hemde baldızınımı götürüyo ozaman adamın bi tek kendisi kalıyo bakalım onuda gösterirmi
kendisini oğlu gibi yetiştiren adamın hem karırısını hem kızını hemde baldızınımı götürüyo ozaman adamın bi tek kendisi kalıyo bakalım onuda gösterirmikendini çocukluktan beri ednana baktırdı şimdi bir de küçük behlülü baktıracak. şu an bunu gösteriyo
ednan da çocuğu kendi çocuğu sanıp balıklama atladı qavat sevinçten g.tü tavana vurdu çocuğu olacak diye !!!!! tansiyonum çıktı yemin ediyorum ne kadar pislikler yaSon Düzenleme: MY_KIL ~ 08 Nisan 2010 21:43
evet arkadaşlar seksi memnunun bu haftaki bölümü yine veren verene geçmiş bulunmaktadır!!!! bu haftaki bölümde ednan bihter yalıda behlül nihal yatta firdevs çetin viyanada şey etmişlerdir. öpüşmeden evlenecekler diye izleyenlerin ödünü koparan nihal daha "ilk gecede" "evlenmeden" "hardcore" yapmış izleyenlere (özellikle maalesef tvdeki her gördüğünden ister istemez bilinçaltında etkilenen ergenlik çağı kızlara) süper ahlak bozucu bir model olmuştur. olay sonunda behlüle "içimde kelebekler uçuşuyor" diyerek izleyicilere oh be rahatladım "artık güç benim içimde" mesajı vermiştir. tarzı ile ilgili de yok "yüzüme bakan herkes anlayacak" "yok babam yüzüme bakınca kesin anlar" falan diyerekte facial cumshot yaptıklarını mı yoksa bekareti bozulmuş olmanın yüzden anlaşılması mesajı mı vermek istedi (oha diyorum) tam çözülememiştir.. eve geldiklerinde ise hemen yaptıklarını gelir gelmez bihtere anlatan nihal "seviştiğini herkese duyurma merakı" ile de iğrençliğini tamamen kanıtlamıştır. tam bu sıralar da firdevs hanım bildiğin noel baba çetin beye viyanada ilk defa vermiştir. çetin firdevsi ikna etmek için yüzük almıştır ve amacına ulaşmıştır.. yalnız dikkatleri çeken farklı bir durum, nedense bu sefer ilk defa kimse banyo yapmamıştır hiç bir duş sahnesi görülmemiştir cenabet bir şekilde gezmişlerdir. ama bence dizinin şimdiye kadarki en iğrenç bölümü bu günkü bölüm olmuştur çünkü behlül'ün amcasının karısıyla aşk yaşamasından sevişmesinden daha beteri aynı evin içinde kardeş gibi büyüdüğü amca kızı nihali yatta bozarak resmen şahin k ya bağlamıştır.... niye bunları yazıyorum dizinin tiryakisi falan değilim Türk toplumunda böyle bir dizi seksle öpüşmeyle yiyişmeyle geçen ve konusu tamamen bu yazdıklarımdan oluşan bu dizi neden halen gösterimde işte bunu anlamıyorum...
Yazık bu behlüle adam kadınlardan kafayı yedi :D
evet arkadaşlar seksi memnunun bu haftaki bölümü yine veren verene geçmiş bulunmaktadır!!!! bu haftaki bölümde ednan bihter yalıda behlül nihal yatta firdevs çetin viyanada şey etmişlerdir. öpüşmeden evlenecekler diye izleyenlerin ödünü koparan nihal daha "ilk gecede" "evlenmeden" "hardcore" yapmış izleyenlere (özellikle maalesef tvdeki her gördüğünden ister istemez bilinçaltında etkilenen ergenlik çağı kızlara) süper ahlak bozucu bir model olmuştur. olay sonunda behlüle "içimde kelebekler uçuşuyor" diyerek izleyicilere oh be rahatladım "artık güç benim içimde" mesajı vermiştir. tarzı ile ilgili de yok "yüzüme bakan herkes anlayacak" "yok babam yüzüme bakınca kesin anlar" falan diyerekte facial cumshot yaptıklarını mı yoksa bekareti bozulmuş olmanın yüzden anlaşılması mesajı mı vermek istedi (oha diyorum) tam çözülememiştir.. eve geldiklerinde ise hemen yaptıklarını gelir gelmez bihtere anlatan nihal "seviştiğini herkese duyurma merakı" ile de iğrençliğini tamamen kanıtlamıştır. tam bu sıralar da firdevs hanım bildiğin noel baba çetin beye viyanada ilk defa vermiştir. çetin firdevsi ikna etmek için yüzük almıştır ve amacına ulaşmıştır.. yalnız dikkatleri çeken farklı bir durum, nedense bu sefer ilk defa kimse banyo yapmamıştır hiç bir duş sahnesi görülmemiştir cenabet bir şekilde gezmişlerdir. ama bence dizinin şimdiye kadarki en iğrenç bölümü bu günkü bölüm olmuştur çünkü behlül'ün amcasının karısıyla aşk yaşamasından sevişmesinden daha beteri aynı evin içinde kardeş gibi büyüdüğü amca kızı nihali yatta bozarak resmen şahin k ya bağlamıştır.... niye bunları yazıyorum dizinin tiryakisi falan değilim Türk toplumunda böyle bir dizi seksle öpüşmeyle yiyişmeyle geçen ve konusu tamamen bu yazdıklarımdan oluşan bu dizi neden halen gösterimde işte bunu anlamıyorum...+1 Katılıyorum...