arkadaşlar lg r590 laptopum.. 4gb ram - 64bit win7 ultimate.. beklerken bile %30 yani 1.20 gb ram harcıyor.. normal değil bu bence. bilgisayara virüs girmeden önce böle bişey yoktu, virüs girdi hem joistiğim bozuldu çalışmaz hale geldi hem ramler %30 sürekli. format atmama rağmen düzelmedi formattan sonra 5 - 6 defa kaspersky başta olmak üzere g-data nod32 antivirüslerle tarattım temizledim ama yine problem dvm edior. yardımcı olurmusunuz?
bekleme modunda %30 ram harcıyor !!
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
combofix kullanmayı dene bende faydalı oldu. Advanced SystemCare bu programda ram silme var pc ye zarar vermiyor ama bütün programlardan cıkacaksın oyun felan aıkken ise oyun donar
Son Düzenleme: hodmaynssmoyhaligier ~ 05 Eylül 2010 22:55
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
arkadaşlar lg r590 laptopum.. 4gb ram - 64bit win7 ultimate.. beklerken bile %30 yani 1.20 gb ram harcıyor.. normal değil bu bence. bilgisayara virüs girmeden önce böle bişey yoktu, virüs girdi hem joistiğim bozuldu çalışmaz hale geldi hem ramler %30 sürekli. format atmama rağmen düzelmedi formattan sonra 5 - 6 defa kaspersky başta olmak üzere g-data nod32 antivirüslerle tarattım temizledim ama yine problem dvm edior. yardımcı olurmusunuz?format atıyorum demişsin formatı recovery den mi atıyon yoksa dvd den mi ? recvoer den atıyorsan % 30 olması doğal ama dvd den atıyorsan %22 civarı olması lazım bende dvd attım n61ja ya % 22 civarıdır
Windows 7 64bit sürümünde bu kadar ram kullanması normal.Ben de win7 64bit sürümünü kullanıyorum.1.30gb - 1-50gb ram kullanımı ile açılıyor sistem.Korkacak birşey yok.64 işletim sistemi özelliklerini araştırırsanız neden fazla ram kullandığını ayrıntılı bir şekilde anlatıyor.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
990 mesaj
formatı dvd den attım.. yorumlar için tşkler arkadaşlar
OP Yıllanmış Üye
990 mesaj
OP Yıllanmış Üye
990 mesaj
bendede %30 ve gayet normal. dilersen başlangıç programlarına bir göz at.aslında mantıklı düşünmüşün.. ama windowsun mantığıda ihtiyacı kadar kullanıo.. dediğin gibi aslında 1 - 2 gb daha kullansa hızlanabilir..
Keşke geride kalan 3 GB ramim bir işe yarasa, boşta %50-60 ram kullansa bilgisayar uçar valla :