Beklenen cep Yunanistan'da kameraya yakalandı

CHIP Online
03-12-2010, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Sony'nin PSP telefonu hakkında dedikodular devam ediyor: Dedikodu cebi şimdi de bu videoda yakalandı

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bekl ... akalandi_23853.html

Resimlerle: Çinli taklit dehalarında 60 dolarlık PSP Phone!

Sony Ericsson'un PSP telefonu hakkında yapılan dedikodular sürerken, Yunanistan'da yayınlanan bir casus video yeni PSP' cebin isminin beklenenden farklı olabileceğini gösterdi.

Techblog.gr'nin kayda aldığı casus videoya göre yeni cihazın adının Sony Ericsson Z1 olacağı söyleniyor. Videoda bir kişi cihazda oyun oynarken görüntüleniyor.

Telefon, daha önceden görüntülenen PSP'ye oldukça benziyor ancak Asyalı üreticilerin benzer tasarımları üretmekteki başarısı düşünüldüğünde bu cihazın PSP olmama ihtimali de var.

Bu cihazın gerçek olduğu varsayılırsa, yeni telefon Android 2.3 Gingerbread cihazlarından biri olacak.

İşte yeni PSP'nin görüntülendiği o video! Tıklayın, izleyin.

Tüm konu: Beklenen cep Yunanistan'da kameraya yakalandı

İzleyin: PSP telefon Yunanistan'da görüldü!

Resimlerle: Çinli taklit dehalarında 60 dolarlık PSP Phone!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yeni PSP sizce bu telefon olabilir mi?

mcafee23 ayrılmıştır
03-12-2010, 17:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

hayırlı olsun fiyatı nedir 5bin lira mı?

TheNightFox
04-12-2010, 03:33   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

Naaptınız editörler videoyu izlemediniz mi... İzlemeden mi yazıyorsunuz bu yazıları... Öncelikle adam videoda oyun filan oynamıyor. 2.si adamın elindeki telefon OMNIA 2 HD'ye çok benziyor... 3.sü her gördüğünüz sakallıyı dede zannetmeyin, ben sizi şu adreste uyardım kimse sallamadı ama bu telefonun PSP Phone olması mümkün değil. Çünkü adamın elindeki OMNIA HD!

Hadi adam oyun oyunuyor diyelim... Dünyada oyun oynanan tek telefon psp phone mu? Ya da psp phone mu olacak... Adamın elindeki cihazda görünen görüntüler bile 2 boyutlu... Böyle psp phone mu olur.... Tetris gibi birşey ya bu...

Şu adamın elinde oynadığı oyunu siz eski siyah beyaz ekranlı nokialarda da oynarsınız. Ayrıca ben bir okur olarak çok sıkıldım böyle şeylerin medya üzerinde yayılmasından. Hergün FACEBOOK üzerindeki 10 saçmalık, 10 tehlike, 10 salaklık... Yeter artık be içimiz dışımız feysbuk oldu... Hergün iPhone 5 haberleri... Hergün çıkma olasılığı olan bir telefon haberi... Ya biraz medya olarak ayaklarınız yere bassın... Birşey çok iyi bilinmeden yazılmamalı... Sayfa doldurmaya mı haber yapıyorsunuz...

Birde deniliyor ki Android 2.3 Gingerbread... Ya kardeşim daha bunun ile ilgili tek bir resmi açıklama var mı. Nerden çıkarıyorsunuz bunun Android 2.3 olduğunu... Belli ki bu videoda telefonu elinde tutan adam da bu videoyu çeken adam da birbirlerinden haberdar. Yani danışıklı dövüş... Biri sizin elinizdeki telefonun videosunu böyle çekmeye kalksa adamı döversiniz... Hemde gizlenmesi gereken bir telefon... Adam o kadar rahatlıkla göstere göstere video çekiyor ki... Bunun inandırıcılığı çok düşük kusura bakmayın... Bunları da yemeyin... Daha şu dakikada Google yetkilileri dahi bilmiyordur Android 2.3'ün neye benzeyeceğini, maaşallah bizim medya şıp diye tanıyor... Yapmayın arkadaşlar etmeyin...

Ayrıca yine sizi uyarmış olduğum bir forum başlığında (burası) PSP Phone ile ilgili Kasım 2011 tarihli bir davet olduğunu söylüyorsunuz... Şimdi daha böyle bir ürünün geliştirildiği bile yok ortada siz bir video bulmuşsunuz, bu PSP Phone olabilir diyorsunuz... Dedim ya sağlam basmak lazım sağlam...

Son Düzenleme: TheNightFox ~ 04 Aralık 2010 03:37