Beklenen kavuşma gerçekleşiyor

minimaladam
08-01-2014, 18:34   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
221 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010
Schalke 2-3 Galatasaray Hamit'in Füzesi 12.03.2013Schalke 2-3 Galatasaray Hamit'in Füzesi 12.03.2013
G.Saray Sergen'i de yendi! Ümit Özat'ıda

Schalke 04 - Galatasaray maçı öncesi Sergen Yalçın büyük bir iddiada bulunmuştu. Yalçın, Drogba, Burak Yılmaz ve Sneijder ile sahaya çıkarsa Galatasaray'ın eleneceğini iddia etmişti. İşte o görüntüler.
Große Enttäuschung bei Schalke 04 nach dem Aus in der Champions League. Die Gelsenkirchener verloren im eigenen Stadion das Rückspiel gegen den türkischen Meister Galatasaray Istanbul mit 2:3.

Nach der 2:3-Niederlage gegen Galatasaray Istanbul und dem Ausscheiden im Achtelfinale der Champions League hat Schalke-Trainer Jens Keller eine kritische Bilanz gezogen
Tarih böyle yazılır: 2-3
Schalke 2 Galatasaray 3
Schalke 2 3 Galatasaray
Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Schalke'yi 3-2 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Sonuna kadar hak ettik

Avrupa'daki tamam ya da devam maçına çıkan Galatasaray'da, Fatih Terim beklenen kadroyu sahaya sürdü. Terim'e kendisini iyi hissettiğini söyleyen Dany de, formayı aldı.

Maça iyi başlayan taraf Galatasaray oldu. Sahaya iyi yayılan, orta sahada alan daraltan temsilcimiz atak geliştirmekte zorlanmadı. 5. dakikada Sneijder pasını Drogba'ya verdi. Ceza sahasına giren yıldız oyuncu şutunu attı, kaleci son anda topu kornere tokatladı. 12'de ise Drogba pasını Selçuk'a verdi. Başarılı oyuncu şutunu atsa da, Hildebrand bir kez daha gole izin vermedi. Bu bölümde oldukça etkili olan Cim Bom, 17. dakikada kornerden gelen topu savunmanın bir türlü uzaklaştıramamasıyla Neustadter'in ayağından golü yedi: 1-0. Aslan golden sonra da ataklarına devam etti. 37. dakikada Selçuk orta alandan serbest vuruşu paslaşarak kullandı, Hamit kaleye yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu: 1-1. Cim Bom 1-1'den sonra da durmadı. 41'de Riera'nın yatarak uzaklaştırmak istediği top yükseklik kazandı ve Burak orta alandan topu alıp hızla ileri çıktı. Golcü oyuncunun Hildebrand'ın üstünden aşırttığı top ağlarla buluştu: 1-2. Bu aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Aslan kontraya döndü

İkinci yarıya Schalke daha baskılı başladı. Daha fazla risk alan Almanlar, oyunu kanatlara taşımaya çalıştı. Galatasaray ise kontrataklarla gol aradı. 50. dakikada Hamit pasını Burak'a verdi. Yıldız oyuncu ceza sahasında vuruşunu yaptı, kaleci son anda kornere tokatladı. 55'te bu kez ev sahibi geldi. Pukki ceza sahası içerisinde vurdu, Muslera topu çeldi. 60. dakikada ise Draxler vurdu top az farkla auta gitti. Aslan bu bölümde çok baskı yedi. 63. dakikada ceza sahasındaki karambolde, Uchida topu Bastos'a aktardı. Bastos düzgün vurdu ve oyuna denge geldi: 2-2. Uzatma dakikalarında Cim Bom, Schalke'yi hazırlıksız yakaladı. Orta alanda Selçuk pasını Umut'a verdi. Golcü oyuncu kaleciyle karşı karşıya kaldı ve galibiyet golünü attı: 2-3
Galatasaray reached the quarter-finals of the Champions League with a thrilling 3-2 victory in Germany.

After a 1-1 draw in the first leg, Roman Neustadter prodded Schalke into an early lead from a corner.

But Galatasaray hit back with two goals in five minutes - a 25-yard strike from ex-Schalke midfielder Hamit Altintop and a cool finish from Burak Yilmaz.

Michel Bastos levelled in the second half to give Schalke hope before Umut Bulut's late winner on the break.

The result means Galatasaray have reached the last eight for the first time in 12 years and are the first Turkish side to do so in five years.
Turkish delight

Galatasaray are the first-ever team in the current format to lose the first two group stage matches without scoring and still reaching the quarter-finals

Galatasaray included former Champions League winners Wesley Sneijder and Didier Drogba in their starting line-up.

Indeed, Drogba's last Champions League goal came in Germany from the spot in a penalty shootout as Chelsea clinched victory in last year's final against Bayern Munich.

And the Ivorian started in menacing form with two quick-fire shots - the second beaten away by Schalke goalkeeper Timo Hildebrand.

But it was the home side who took a 17-minute lead against the run of play when Galatasaray failed to clear a corner and Neustadter reacted first to steer the ball into the net.
schalke,galatasaray,sampiyonlar,ligi,oze­t,13 03 2013,drogba,mac,hd,izle,burak,yilmaz,sel­cuk,hamit,farfan,Schalke, Galatasaray, Champions League, Highlights, Goals, Football, Manchester, United, HD, 12-03-2013, Chelsea, Soccer, American Football (Sport), Arsenal

Galatasaray'da Hamit Altıntop sevinci yaşanıyor. Sarı kırmızılıların tecrübeli oyuncusu, Antalya kampına katılacak.