arkadaşlar pes2010 çıkmış galiba, yani arkadaşlar söyledi cumartesi günü çıkmış.
oynayan yada bilgisi olan var mı?
, nasılmış pes2010?,
pc de çıkmış mı?
beklenen oyun pes2010 çıktı
kardeş sadece xbox 360 ve ps 3 e çıktı cuma günüde pc ye çıkıcak
Herkese hayırlı olsun diyelim...
saol peki nasılmış oynadın mı?Oyunun daha önce çıkan demou bize birçok fikir vermişti.
https://www.chip.com.tr/forum/pes ... er_t128621_wp4.html
bende demosunu oynadım. eski serilerinden pek bi farkı yok.
demosu mükemmeldi. tam sürüm çıksa da bi an evvel oynasak
ben tam sürümü sadece become legend için oynarım.
bende demosunu oynadım. eski serilerinden pek bi farkı yok.Eyani bunu diyosan oynadıgına inanmıyorum ben senin.Oynanabilirlik büyükölçüde değişmiş pes de.Ayrıca bir sürüde yeni özellik var.Eski serilergibi beklerseniz yeni oyunu hayal kırıklıgına ugrarsınız bence.Son Düzenleme: ParanoiD ~ 19 Ekim 2009 19:44
gerçekten oynadım. hatta bi arıza vermişti konu bile açmıştım. neyse. pes de oynanabilirlik gelişmiş evet. yapay zekada güzeldi. ama ben pek sevmedim.
Oynanışta kesinlikle değişiklikler var.09 daki gibi oyuncuları birden çapraza yönlendirerek farka gidemiyoruz.Oyun bizi kesinlikle bol pas yapıp taktiklerimizi uygulamaya zorluyor.Bu yargı lafta kalmıyor.Demosunu deneyenler görmüşlerdir zaten.Oyunla ilgili birçok bilgi demonun olduğu linkte mevcut.
En büyük merakım oynanışta olacak değişikliklerdi.Onuda demoda fazlasıyla gördüm.Gerisi lig, become vs bi şekilde yapmışlardır zaten.Bu arada master leage de pes puanı kalktı.Euro para birimine geçildi.
Birde Sivasspor olacak diye biliyorum, her nekadar bu sene hüsranlara oynasalarda.
arkadaşlar ben oynamadım çünkü ps3 üm yok ama oynayanlar diyorki demo ile hiç alakası yokmuş oyun ondan daha güzelmiş ama türk takımlarıyla pek ilgilenmemiş konami ama diğer futbolcuların faceleri filan çok güzelmiş
Bizim takımlarda bazı futbolcular tam ayarlanmamış o nedenledir...SS'ler PS3'ten
TÜRKİYE A MİLLİ TAKIM
GALATASARAY
[url=http://img225.imageshack.us/img225/5025/34620417.jpg][/url]
Galatasaray da kadro da Sadece Elano yok ama onuda konami updatelerini çıkarır belki ozaman gelir ama transfer ederiz Elano 'yu sorun değil
BEŞİKTAŞ
FENERBAHÇE
SİVASSPOR
Alıntı...
bu da demekki en yakın zamanda bir playstation cafeye gidiyoruz :))
oyunu oynamak giderek zorlaşıyor...
arkadaslar oyun pc içinde çıktı illegal yollardan indirebilirsiniz.. !!