öncelikle herkese merhaba laptopumda oluşan bir hatayı paylaşmak istedim özellikleri yazayım önce fujıtsu lifebok a sersi i7 işlemci
8 gb ddr3 1600 mhz ram nividia gt 525m ekran kartı 1000 gb samsung hdd yükseltme ile wın 10 pro 64 bit e yükselttim geçen sene 1 senedir gayet güzel stabil bir çalışması vardı laptopun en son redstone güncellemesinden sonra wındows beklenmeyen bir hata ile karşılaştı sistem yeniden başlatılıyor durmadan bu hatayı alıyorum formatlıyorum yeniden kuruyorum yine aynı bir iki sefer açılıyo üçüncü seferde gene aynı hata yapmadık şey bırakmadım hdd yi omple biçimledim dahada olmadı hdd level formatla 7 saatte masaüstüne taktım formatladım işlemciyi söküp fanı temizledim yeniden macun sürdüm fujıtsunun sitesinden bios güncellemesini indirdim güncelledim en son drıverları sitesinden indirdim yine aynı bi çözüm bulamadım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
beklenmedik hata ile karşılaşıldı
ASLINDA YAPILACK HERŞEYİ YAPMSIN AMA ŞUNUDA SORMADAN EDEMİYORUM FARKLI BİR WİNDOWS DENDİNMİ ÖRNEĞİN WİNDOWS 7 YADA 8 VARSA ELİNDE DVD Sİ KUR BİR DENE WİNDOWS 7
BU BEKLENMEDİK HATA SÜRCÜ UYUMSUZLUĞUNDAN KAYNAKLANIYOR BİR ARA BAŞIMA GELDİ
ESKİ KASA MASA ÜSTÜ PC VARDI BENDE SESKARTI SÜRÜCÜSÜ C MEDİA YDI AMA AYGIT YÜNETİCİNDE
REALTEK ÇIKIYORDU HER GÜNCELDİĞİMDE AYNI SENİN HATANDAN ALIYORDUM BAYA BENDE UĞRAŞTIM
ARAŞTIRDIMKİ SES KARTI SÜRÜCÜSÜNDEN KAYNAKLANIYOR SONRA C MEDİA SÜCÜRSÜNÜ İNDİRİP KURDUM SORUN DÜZLEDİ YANİ
PC YENİDEN BAŞLAT F8 SÜREKLİ BAS GÖVENLİK MODA ÇALIŞTIR PC PC AÇILSIN EYER AYNI HATAYI
VERMİYORSA YAZIMSAL BİR HATADIR EYERKİ AYNI SORUN DEVAM EDİYORSA DONANIMSALDIR
SEN BUNUDA BİR DENE KARDEŞİM SONUCU YAZ BURAYA İNŞ YARDIMCI OLA BİLİRİZ
intel ekran kartını eski sürümden yeni sürüme yükselt birde windowsu mediatools ile indir kur intel ekran kartının "hakkında" bölümüne bir bak preview yazıyorsa bu sorun oradan kaynaklanıyor
bu sadece wın 10 için geçerli wın 8 - 8.1 wın 7 ve vistada bu problem olmuyor bugün tekrardan kurdun temiz bir iso ile wındowsun kendi aracı ile isoyu indirdim rufus ile usbye yazdım rufusa güvenemedim nero ile kalıp yazdım formatladım yine aynı aldığım hata şu
page fault ın non paged area o kadar pc yapmışlığım var senelerdir uğraşırım bunu çözemedim gitti
windowsun kendi aracı ile isoyu indirdim kalıbı diske yazdım formatladım sonuç yine hüsran intelin sitesinden hd 3000 serisinin güncel drıverini indirdim yine aynı değimiyor sonuç