ikiside çok güzel kararsızım
beklentileriniz hhangisine?
- 1
- 2
ben kararlıyım crysis 2 XD md2 oyunmu bırakın su oyunu yhawu
oynanabilrlik bence on planda olmalı ikiside fps. crysis farklı yahh muthiş bi zevk veriyo insana.md2 beni cekmiyo.
İkiside Farklı Kulvarlarda oLdugu icin Yorum Yapmıcam. Biri 1940 lı yılları anlatıyor. Digeri ise, 2050,2030, vs , kulvarları farklı.
Hahaha....hahahha..yanlız bu Cod Modern. [Günümüz].....hahaha Ayrıca ikiside FPS oyunu Önemli olan tarih fln deil...Son Düzenleme: Dioxid ~ 27 Ağustos 2009 15:48
zuhahahaha:D:D:D catlıcam:D ben yapıcaktım ama gerginlik olucak die yapmadım :D:D
aynen tarih onemli değil
bnm oyum cod serisine olucak..sebebi ise benm tarihe cok meraklı olmam we sawas oyunlarını bu yuzden sewmem..modern warfare 2 ile tarihin ne alakası war dersenizde acıklayayım..
oyunun atmosferini qercekliqini we qrafikleri 1 de beni etkilemeyi basarmıstı..konusuda aynı sekilde..2 den bu yuzden daha umutluyum..crysis serisinide diebilirz seri yapıcaklar qibi qorunuyor..onuda oynadım fakat cok kısaydı crysis we warhead..bu yuzden pek tatmin olamadım qrafiklerine laf soleyemez kimse qunumz icin suan rakibi yok denicek kadar az ama suan icin kimse bise soleyemez..yazılan oynları oynayan yok yapanlardan baska..umutluyuz diebiliorz suan sadece..qercek annamda türleri birbirine yakın qibide dursa ikiside farklı konular üzerinde duruyor benm qorusume qore..
cod u yokki sadece modern warfare 2 resmi olanda cod yok ok?
ama soncta cod serisi yazanlar tarafından cıkarıldıqı icin ole yazdım..yannıs anlasılma olmasın yhani..
Cod kendini heryerde gösterir Crysıs Fln tanımaz....
- 1
- 2