biliyorsunuz modern warfare2 ve crysis 2(warhead deil) cıkacak. peki oyunuz hangisinden yana .
yani hangisi daha guzel olacak beklentilerinizi en yuksek seviyede tatmin edecek?
beklentileriniz hhangisine?
- 1
- 2
yorumlarınızıda bekliyorum
Crysis demek istiyorum. Cryengine'nın ne kadar geliştiği çok açık. Heavy Rain bile o grafiklerle baş edemediğini gördük. Ki infinity ekibinin de ben CryEngine motorunu geçebileceğini sanmıyorum. Özellikle dış mekan ve manzara fiziğinde kesinlikle düşünmüyorum. Ama ortaya çıkan resimler haricinde baya bir gelişme olur veya değişik şeyler konulursa bilemem. Oyum Crysis 2'ye
bende sana helal diyorum arkandayım diyorum ;)
eminmisin? modern warfare 2 cryis urunumu?
tabi senin seçimin ama grfiklerde crysis in uzerine cıkabilecek bi oyunun olacağını sanmıyorum. ve safaş atmosferinde crysis bence daha bi sarıyo ama kendin bilirsin tabi.
tabi senin seçimin ama grfiklerde crysis in uzerine cıkabilecek bi oyunun olacağını sanmıyorum. ve safaş atmosferinde crysis bence daha bi sarıyo ama kendin bilirsin tabi.
Tabii herkezin zevki aynı degildir...xD Ama savas atmosferi olarak Cod da bi etrafınıza bakın....Savasın içinde oluyor insan....xD Ayrıca Crysis 'in üzerine cıkabilecek bir oyun olacagını sanamassın saten..Cünkü Kill Zone 2 var...Son Düzenleme: Dioxid ~ 26 Ağustos 2009 19:40
o konsol oyunu. dikkatını cekerim crysis once konsollara cıkmıyordu. şimdi cıkıcak ve kill zone 2 yi geride bırakıcağıda acık.
Modern oyunundaki savaş atmosferini bu güne kadar hiç bi oyunda almadım
açık derken cry engine 3 geliyor. ve demo görüntülerini gördüm. demosu bile her açıdan rahatca geçiyor. ve kill zone gibi bi oyundan beklentin olmasın o vasatlıkta devam eder o.
bende modern warfare 2 dedim çünkü herşey grafik deilki,ilk oyuna bakarsakta zaten crysis benim için çerez niyetine oyun oldu cod daha ciddi ve gerçekçi savaş efektlerine sahip, dünyanın grafiğini getirseler senaryo,eğlence falan olmadıktan sonra beni etkilemez
bende modern warfare 2 dedim çünkü herşey grafik deilki,ilk oyuna bakarsakta zaten crysis benim için çerez niyetine oyun oldu cod daha ciddi ve gerçekçi savaş efektlerine sahip, dünyanın grafiğini getirseler senaryo,eğlence falan olmadıktan sonra beniAynen katılıyorum. Cod gibi 1 tane daha harbi fps oyunu vardır..Oda Killzone 2 ....
Ben Assassin's Creed 2'yi bekliyorum. :D
Modern warfare 2 ve mafia 2.. Ayrıca fm10'u da bunun içine dahil edersem yanılmış sayılmam =)
- 1
- 2