arkadaşlar beleş olarak kullanabileceğimiz bi virs programı yok mu? şu 30 gün deneme süresi olanları demiyorum. ben de ondan var ama süre bitince napcam illa bi tane satın mı almam gerekiyor
beleş virüs programları
avira yükle hem güzel hemde üçretsiz
kaspersky'ı kaldırayım mı başka virüs programı yüklersm
evet.kaldır, çakışma olabilir.ayrıca bilg.ın yavaşlamasına da sebep olabilir.
ben de avira'yı öneririm.
peki lisanslı kaspersky'ı olan birisinden alıp da yüklesem olur mu? yani o kişi bana mail yoluyla dosyayı gönderebilir mi? ben yurtdışındayım burda bi bilgisayarcıya götürsm çok pahalıya patlar ondan en uygun yolu arıyorum.
2 yada 3 kişilik kullanıcılı virüs programlarıda var eğer para verip lisanslısını alırsanız gerekli password ları türkiyedeki arkadaşın sana gönderebilir ..tabi bu işi ordada yapabilirsin..ama hiç bunlarla uğraşamam dersen avirayı kur sistemine olmazsa yanına birde ücretsiz firewall lardan birini kurarsın olur biter
ÜCRETSİZ olarak arkadaşlarında önerdiği gibi avira'yı kullanabilirsin
herkes avira'yı öneriyor ama bilmem biliyor musunuz avira free'de virüs veri tabanını elle güncellemleri gerekiyor. otomatik güncelleme yapmaz.
bu çok önemli bir detaydır. eğer güncellemelerle uğraşamam hergün, diyenlerdenseniz kesinlikle önermem.
onun yerine otomatik güncellemesi olan avast free ile panda cloud'u öneririm.
ama yok ben güncellemelerimi günlük yaparım diyorsanız avira iyidir.
herkes avira'yı öneriyor ama bilmem biliyor musunuz avira free'de virüs veri tabanını elle güncellemleri gerekiyor. otomatik güncelleme yapmaz.Avira antivir otomatik güncelleştirme yapıyor bilginize...
bu çok önemli bir detaydır. eğer güncellemelerle uğraşamam hergün, diyenlerdenseniz kesinlikle önermem.
onun yerine otomatik güncellemesi olan avast free ile panda cloud'u öneririm.ama yok ben güncellemelerimi günlük yaparım diyorsanız avira iyidir.