Arkadaşlar benim sorunum Windows xp açılınca belgelerim klasörünü otamatik olarak açılıyor ve belgelerim klasörü ekrana geliyor.
Başlangıç klasörüm boş normalde ekrana masa üstü gelmesi gerekir.
Anti virüs taraması, spy. trojan tarması yaptım herhangi bir şey bulamadım.
Windowsun başlangıçta çalışan tüm programlarını kapattım.
bu sorunu çözemedim.
Bilgisayarımda 3 kullanıcı kayıtlı bu kullanıcılarda oturum açtığında da aynı sorun oluyor.
xp yi daha önceki bir geri yükleme noktasına yüklemek istedim eski geri yükleme noktasına yüklenmedi.
Zamanlış görevlerde herhangi bir programım yok benim sorunum windows her açılışında belgelerim klasörünü otomatik olarak açılıyor. bunu önleyemiyorum
1-başlangıç klasörüm boş
2-zamanlanmış görevlerim yok
3-msconfig ile başlangıçta çalışan proglamlar kapatılmış durumda
Acaba windowsun açılması için gereken bir dosyanan içine veya regedit/in içine belgelerim klasörünün otomatik açılması için bir komut satırı yazılmış olabilirmi?
bu komutu hangi windows dosyasından veya bölümden alıyordur.görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.
windowsu güvenli kipte açtım Belgelerim klasörünün adını değiştirdim.
(atk125) ismiyle windowsu yeniden başlattım belgelerim klasörünü yeni adıyla yine açtı.
windows aramasında bu dosya adının geçtiği (atk125)Dosyadaki sözcük yada deyim olarak arattım bu kelimeye rastlanmadı.
kısacası belgelerim klasörünün adını değiştirsemde etkilenmiyor
kullanıcı hesaplarından iki adet yeni kullanıcı ekledim biri bilgisayar yöneticisi, diğeri kulanıcı olmak üzer her ikisindede belgelerimi yine otomatik açtı.
yeni kullanıcının oturumunu açtığımda belgelerim klasörü otomatik açıldı ve bilgisayarımdaki ad aware ad watch 3 programı (C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe)programının registre kayıt olmak istediğini belirledi kaydetme seçeniği seçtim bu dosyayı sildim bilgisyarı açıp kapadım bu dosya ayni yere kendini yine yükledi.
Bu sorun daha öncede iki kez olmuştu bilgisayarımı daha önceki geri yükleme noktasına yükleyerek bu sorundan kurtulmuştum.şu anda bilgisayarımda kayıtlı olan geri yükleme noktalarının hiç birine bilgisayarımı yükleyemiyorum. daha önce geri yükleme noktasına geri yüklenerek çözülen bu sorun bir ipucu verbilirmi?
yani geri yükleme işlemi hangi dosyalarda değişiklik yapar?
bu bir ipucu olabilirmi?