Geçen gün tvde bir belgesel izledim. Paris şehrini izliyordum ve adamların tüm şehri Wi-Fi ile donattığını izledim. Kabloları lağım tünellerine döşeyerek apartmanlara getiriyorlar ve bazı binaların çatısına anteni yerleştiriyorlar. Ve böylece bütün şehirde kablosuz internet erişimi oluyor. Vay be... Üstelik adamlar başımızı zor sokacağımız tünellere bile kablo döşemişler. Bunu da küçük robotlarla yapıyorlar. Robotlar matkapla delik açıyor,kabloyu yerleştiriyor,... Belki bizde bu kadar gelişir(miy)iz bir gün(?).
Belki birgün bizde de olur?..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
543 mesaj
Neden bu kadar bilişime önem veriyorlar. Çünkü insanların bilgiye erişimi ne kadar kolaylaşırsa bilgilenmeleri ve kültürlerini artırmaları da o kadar kolay olur. İnsanlar biilgiye kolay erişip bilgilerini artırınca ne olur, ülke kalkınır, ilerler. Biz hiç bir zaman o seviyelere gelemeyeceğiz. Bunun için gereken yatırımları yapmak yerine, birbirimizin önünü nasıl keseriz onun derdindeyiz. Onlar için almaları gereken doğal hak bunlar. Çünkü devlete vergi ödüyorlar ve bu vergiler karşılığında da hizmet alıyorlar. Biz de devlete vergi ödüyoruz ama karşılığında ne alıyoruz. 512 KOTALI. Aldınız mı wireless ağları. Hadi hayırlı olsun...
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,220 mesaj
çok güzel yazmışın sehrikalp.