Usb Fat32 Belleğimi Readyboost için kullanıyorum ..
Fakat N'olduysa 2 GB'lik Kingston DataTravel 2 GB Bellek 1.1 GB oldu Buda resim
Nasıl Düzelir ?
Arkadaşım sorun nerde ? Ben göremedim ?
1,14+0,74=1,88 gb. O da aslında 2gb demek ? Windows öle okuyor ? 1024 mb muhabbeti... Azcık matematik ;)
Önce bilgisayarımdan , usb belleğini seçip sağ tıkla , özellikler deyip ready boost sekmesine git ve ready boost'unu kapa...
sonra tekrar sağ tık yap biçimlendir de... oldu sana 2gb... Resmini koyduğun ekrandan da yapabilirsin...
738 mb'lık alan biçimlendirilmediği için win kullanılabilir alan olarak görmüyor onu hepsi o...
Arkadaşım sorun nerde ? Ben göremedim ?ÇOK BİLMİŞ KARDEŞİM MAL DEİLİZ BİÇİMLENDİRİYORUZ AMA OLMUYO 0.7 GB kalıyor öyle Readyboost' falan da kapalı1,14+0,74=1,88 gb. O da aslında 2gb demek ? Windows öle okuyor ? 1024 mb muhabbeti... Azcık matematik ;)
Önce bilgisayarımdan , usb belleğini seçip sağ tıkla , özellikler deyip ready boost sekmesine git ve ready boost'unu kapa...
sonra tekrar sağ tık yap biçimlendir de... oldu sana 2gb... Resmini koyduğun ekrandan da yapabilirsin...
738 mb'lık alan biçimlendirilmediği için win kullanılabilir alan olarak görmüyor onu hepsi o...
diski 2 ye bölmüşsün 2. kısıma yeni bölüm oluşturmadığın için gözükmüyor. H' sağ tıkla bölümü genişlet de, o ayrılmamış alanı h ile birleştir. H yi genişlet çıkmaz ise içindekilerin yedeğini al H'ye sağ tıkla bölümü sil de sonra tekrar sağ tıkla yeni bölüm oluştur,biçimlendir sorunun çözülecektir.
diski 2 ye bölmüşsün 2. kısıma yeni bölüm oluşturmadığın için gözükmüyor. H' sağ tıkla bölümü genişlet de, o ayrılmamış alanı h ile birleştir. H yi genişlet çıkmaz ise içindekilerin yedeğini al H'ye sağ tıkla bölümü sil de sonra tekrar sağ tıkla yeni bölüm oluştur,biçimlendir sorunun çözülecektir.Denedim olmadı
Dosya sistemini nfts yapıp biçimlendir .