Desteklenen Bellek Türleri DDR-333 SDRAM, DDR-400 SDRAM, DDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM
yazıyor şimdi ben
"1gb ocz ddr2 ram 667mhz pc2 5300 ram" kullanbilirmiyim
bellek
eğer dediğiniz gibi ddr2 destekliyor ise anakartınız ddr2 nin tüm versiyonlarını kullananbilirsiniz.. 533-667-800 mhz.
fakat anakartınız en fazla 533 destekliceği için 533 üstü bir ram taktığınızda ram 533 mhz den daha yüksek bir frekansta çalışmayacaktır. 533 mhz olarak çalışacaktır..
dediğiniz ocz 667mhz ram'i rahatlıkla kullanabilisiniz fakat 667 mhz performansını alamazsınız..
zaten aradaki bu farkı inanın hisssetmeniz çok zor..
anakartınız modelini yazarsanız daha doğru bilgiler verilebilir...
ddr2 533mhzde pc2 5400ler çift kanalda daha iyi performans vermekteler bilgin olsun anakartın çift kanal bellek destikliyorsa bunu bi düşün derim
ben dergide bi anakart görmüştüm hem intel hemde amd destekliyodu. intel sabitti fakat amd pcıE slotuna takılan aparatın üzerindeyi nasıl bişeydi anlamadım nerde gördüğümü hatırlayamıyorum büyük ihtimalle dergide görmüş olabilirim. şok olmuştum bu nasıl iş die
Reborn91o kadar çeşitli rami nasıl destekliyor? Karma anakart falanmı bu ? Anlamadım gitti ? Modeli verirmisin?Evet karma kart :)Piyasada Hem DDR hemde DDR-2 destekleyen anakartlar mevcut her nekadar şuanda pek üretilmesede..
şuanda yeni çıkan hem DDR2- HEM-DDR-3 Destekleyen anakartlar piyasada mevcut.
Kombo anakartlar hem ddr hemde ddr2 bellekleri destekler ancak aynı anda kullanamazsın yapman gereken anakart üzerindeki Jumperlar kullanacağın bellek türünü seçmelisin
selam arkadaşlar biri bana yardım etsin İnte D915GAV anakartım var şu anda ddr400 ram takılı
sitede latform Uyumluluk Kılavuzu
* Dört adede kadar çift taraflı DIMM desteği sağlayan dört adet 184 pinli DIMM bağlayıcı
* DDR400/333 SDRAM bellek
* En fazla 4 GB2 sistem belleğini destekleyecek şekilde tasarlanmıştır
yazıyor alttada Bellek Desteği DDR2 667/533/400 SDRAM 4 yuva, Çift Kanal (4GB Maks) yazıyor
kafam karıştı ddr 2 takabilirmiyim help