Merhaba. Ben build 7100 'den 7201 yükseltecem bunu nasıl yapabiliriz dvd ye yüklemeden.
Ben build 7100 'den 7201 nasıl yükseltilir
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu yolla yükleme yapınca yani yükseltme seçeneğinde önceden kurulmuş programlar yeni sistemde de kurulu oluyor mu? Yani örneğin 7100 kullanırken PES yükledim. 7201'e yükselttim. PES yine çalışır hâlde olur mu?
silinmemesi lazım... yoksa yükseltme seçeneğinin bi espirisi olmaz.. bende indirmeye başladım bitince yükseltme yapacam bende
Sonucunu buraya yazarsan sevinirim. Yani önceden kurulmuş programlar kullanılabiliyor mu, onun cevabını verirsen.
Kalıyor Ama 7100 Den 7201 E Yukselttıkten Sonra Masaustu Sıfırlanıyor Ama C De Yuklu Hepsi
bende masa üstü olduğu gibi kaldı sadece internetle ilgili problem yaşıyorum kesilip duruyor internet bence yükleme daha şimdiden az daha bekle hız olarak daha hızlı ama bir kaç kurulum geliyor içinde oda interneti yavaşlatıyor epey ben zar zor sildim bu exe yi exe yin adı wmiprvse.exe ben yükseltme yaptım belki o yüzden problem yaratıyor normal kurulumda öyle hata veriyormu bilmem.dün gene interneti açık bıraktım dosya indirmeye ara sıra kesilmiş internet ve dosyalarım inmemiş bir kaç daha deneyip bakıcam eğer internet böyle kesilirse işime gelmez dönerim 7100.7100 deb farkı puan seviyesini artırıyor ve hızı 7100 de puan 4,9 7201 de 5,3 puan verdi sen bilirsin yükselt ama 7100 acronic2le yedekle en azından format amaya uraşmazsın.
bişeyde ben sorayım xp ve vista yüklüydü bilgisayarıma iki harddiskim var
istediğim birini başlangıçta seçip açabiliyordum
daha sonra vistanın yerine win7 yi yükledim, sonrada xp yi yeniledim şimdi başlangıçta sadece xp yi görebiliyorum, her iki işletim sistemini görebilmek için ne yapabilirim.
corpixxİnternetten build 7201 32 veya 64 bit birini indir.dvd olarak indi ugrade seçeneği klasör oluyor içerisindeki nefxt klasörü onuda açtığımızda 4 tane dosya var hangisini seçiyoruz
inince iso'nun içini Winrar İle aç Setup Tıkla Normal kuruyormus gibi yap .
Upgrade secenegini seç yükle :
bende de 7100 var 7201 i nereden indirebilirim yardımcı olurmusunuz?