SAMSUNG
1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK
kesinlikle almayın.traktor gibi ses cıkarıyor bu disk.bana oneren herkesede cok tsk.buyuk kazık yedik
SAMSUNG
1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK
kesinlikle almayın.traktor gibi ses cıkarıyor bu disk.bana oneren herkesede cok tsk.buyuk kazık yedik
Tabi canım bi sıkıntı vardır,Fabrikadan öyle çıkarırlar mı harddiski?Garantiye yolla
Samsung HDD'ler cok kalitelidir, altina imzami atarim, suanda bilgisayarimda yeni aldigim 500gb samsung, ve 2007'de aldigim 250gb samsung hdd var, ikisi de tamamen sorunsuz, harika calisiyor.
Bende 12 GB'lık bir harddisk var.O bile TRAKTÖR GİBİ çalışmıyor.Harddisk'ini garantiye yolla.Linke tık :)))
kasayı daha yeni topladım.herhangi bi işlem yaparken devir sesi cok fazla geliyor,ayrıca tıkırtı yapıo.bide windows derecelendirmesinde sistemdeki en kotu puanı aldı 5.9 ne yapıcam bilmiyorum.ilgileriniz icin tsk
Kardeş harddisk zaten windows derecelendirilmesinde 5.9 verir.Ancak SSD'yse yüksek verir ki zaten SSD'lerin fiyatı en az 400 en fazla 2000 TL arasında.Benim harddiskimde 5.9 veriyor.Herhalde buraya yorum yapan herkesin harddiskide 5.9 verir.O ses kasanın farklı bir bölümünden geliyor olmasın.
yok hocam bildigin diskin devir sesi bide titresim verio hardiskin oldugu yerden.harici diskten dosya kaydederken ses daha da artıyo.sence baska bi yer olabilir mi
oooo şimdi iş değişti titreşim veriyorsa vidalar gevşek ve hdd yerine sıkı oturmamış olabilir.....
10 senelik eski bir harddisk bile traktör gibi çalışmaz hdd arızalıdır daha çok yeni ise aldığınız yere verin hatta onarımda kabul etmeyin yeni ürünün onarımı olmaz birebir değişim yapsınlar...arkadaşıma katılıyorum benim sistemi sıfır aldım sadece 80gb samsung hdd vardı sistemi büyütünce söküp atmadım çalışıyor tık ses çıkmıyor ondan kaldı sıfır hdd traktör gibi çalışşacak ya yanlış montaj yada senden kaynaklanan bi sıkıntı var bi defa şöle düşün bi firma arızalı bozuk ürünler piyasaya sürse rağbet olurmu ? 540 gb ve 1 tb lik olan hdd lerin yanında kuzu kuzu ses çıkarmadan görevini sürdürüyor 6 yıl oldu tık ses çıkarmıyorSon Düzenleme: Kapalı Hesap (200510) ~ 31 Aralık 2010 16:36
Aynen garantı dvd rom da bişey vardır yoksa benim pc sessiz çıkını çıkarmıyor anca dvd rom biraz :) GARANTİ.
Harddiskte Samsung'un üstüne tanımam, gidipte Seagate almayın asıl o başınızı ağrıtır.
Aslında doğruluk payı var ama traktör gibi kelimesi biraz abartılı olmuş.Normalde WD ve Samsung Hdd'ler sesli çalışır ama segate marka ise nerdeyse hiç sessiz çalışır ama bad sectör yapma ve arıza yapma olanağı daha yüksek.Evet samsung gürültülü çalışır ama taş gibi donanımdır.
bende de aynı disk var ve samsungu bildim bileli sessiz disk yapmak ile meşhurdur bende samsung 320 GB ve sendeki diskin aynısı var sessiz çalışıyor her ikiside. Bence arkadaşların dediği gibi diski aldığın yere götür yenisi ile değiştirmelerini talep et.
Arkadaşım ben samsung 1tb 32 mb 7200 rpm (103SJ modeli) 15 aydır kullanıyorum gayet memnunum sadece eski hdd me göre 3 derece daha sıcak (36) derecede sessiz çalışıyor. kaldıki 103 SJ modeller bir sitede editörün seçimi gösterilmişti. bencede çok güzel bir ürün. WD lere neredeyse samsunglarda ses yoktur.