Ben Kendimi Bilmiyorum Tanımıyorum :) Beni Tanıyan Varmı ?
Ben Kimim ? Beni Tanıyan Varmı ?
Bu nasıl bir konudur?
Seni geçen yıldan tanıyorum. byburak2008 adını kullanıyordun, sonra 2009 oldu sonra da bu =)
Tanıyorum derken de konuşmuşluğumuz yok. Sadece görmüştüm forumda =) Bir de senin arkadaş Ömer vardı değil mi?
Bu nasıl bir konudur?Evet Ömer Vardı,Özel Sorunlardan Dolayı İnternetle İlişigi Kesildi Ailesi Tarafından ve Foruma Gelemiyor..Ara Ara giriyor Konuları Kurcalayıp Çıkıyor... :( Sene Başında Nick Değiştircem Adetim Oldu :) :)
Seni geçen yıldan tanıyorum. byburak2008 adını kullanıyordun, sonra 2009 oldu sonra da bu =)
Tanıyorum derken de konuşmuşluğumuz yok. Sadece görmüştüm forumda =) Bir de senin arkadaş Ömer vardı değil mi?
yakında babam benada yasaklayacak chip sana chip filanmı taktı diyo ne zaman gelse yanıma ya chip ya pclabs yada donanım daberde bazenleride toms hardwarede görüyo aslında hep böyle görmeye alıştı ama hartık eski adıyla öss zamanı bundan sonra defter kitap başında görmeye başladığı için bu aralar bayağı bir mutlu :)
Ömer adına üzüldüm. İnternet ve forumdan ayrı kalmak zor olsa gerek.
Bu arada her yıl nick değişimine izin veriliyor mu ki?
Vallahi tanıyamadım. Profiline baktım Tokat'ı görünce hemen mangalınız aklıma geldi:) Tokat mangalıyla yemek yaptığımız günü unutamam. Güzel bir gündü. Hele mangalı ilk gördüğümde "Bu da ney dedim. Mangal desen mangal değil soba desen soba değil:)
ahh:D ben de sagoyu tanımamak olur mu hiç dicektim;)
Sagopa Kajmer her yıl nick değiştiriyorsan,yeni nick'in için yarışma düzenliyelim ve 1.seçilen senin nick'in olsun. (:Şunun şurasında 1,5 Yılım olmuş Chipde neredeyse...Her yıl demeniz sanki 100 yıldır , her yıl nick değiştiriyorum demek oluyor , ki daha 1.ci senemde hoş bir hediye yaptım kendime ... Oda byburak2008 iken ByBurak2009 Olması ... Sagopa kajmer ismimide son Chip online temamızda yapılan değişiklikler sonucunda . herkezin bir kere ismini değiştirmesi hakkı oldugundan ismimi SaGoPa KaJMeR.yaptım... olay budur emrah33 , yanlış anlamalara meal vermeyeyim...Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 07 Eylül 2009 18:31
Seni tanımayan ölsün:)O konularımı hayatda unutmam... hatırlatdığın icin sağol.... Allah seni hemi nerden buldun cıkartdınİkinci Maestrom benim
https://www.chip.com.tr/forum/iki ... k-Gecti_t63943.html