ya oyun olabilir program olabilir o tarz şeyler
ben yeni pc aldım AMA.
ben uzay mekigi istemiyorum ama
Parana yazık olmuş keşke toplama alsaydın. İşlemcinde çekirdek başına 1 MB önbellek düşüyor ki bu darboğaz yaratacak. Ekran kartın da dandik. Piyasada 90 TL olan 128 bitlik bir karttan oyunlarda pek de performans bekleme..
Parana yazık olmuş keşke toplama alsaydın. İşlemcinde çekirdek başına 1 MB önbellek düşüyor ki bu darboğaz yaratacak. Ekran kartın da dandik. Piyasada 90 TL olan 128 bitlik bir karttan oyunlarda pek de performans bekleme..Heralde sizi buraya arkadaşın kalbini kırın alıdğı ürünü burnundan getirin diye gönderdiler bir kerede hayırlı olsun diyin sağlık olsun diyin bu üründe güzel deyin ama yok siz sallama şeyler söyler durursunuz,olmuş bir şeyin arkasından konuşmak,şeytana mahsus bir davranıştır.
oyun oyananmayacaksa yeterli bir sistem.ama o paraya daha iyisi toplanırdı.....
almısınızda ii bişey almamısınız. o paraya core i7 sistem bile kurulur.
o zaman sen kendin al kur evindeki core i7 herhalde
ya bide si anlarsınız belki benim pc hoparlörü yok monitörün var msn de görüntülü konuşuyorum benim sesim onlara gidiyo onların sesi bana gelmiyor acaba hoparlör monitörün içinde ya ONDAN MI?
Sizin mikrofonunuz var. Heralde Casper bilgisayarlarda hoparlör hediye olarak geliyor diye biliyorum. Ayrıca hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Aslında Vatan Computer varsa yakınınızda ordan toplamanızı önerirdim. Benim sistemim 1200 TL civarında
AMD Athlon 7850 Dual-Core Processor 2,80 GHz 2X - nVIDIA 9600 GT - Vista Pemium (Windows 7 Ücretsiz Yükseltme) - 2 GB Kingston 1600 MHz RAM
Dikkatli incelersen Antivirüs, Antispyware vs. Birlikte olduğunu görürsün birlikte değillerse aldığın yere git ve şikayette bulun.
Ama hayırlı olsun yani ne diyelim ;). Bu PC yeni çıkan oyunları 2011'e kadar çalıştırabilir sanırım ama tam bilmiyorum seni yanıltmış olmayayım.
ya şimdi benim evde kasam var ben pc çalışırken kasanın arkasında kırmızı bi buton var aşagı çekince 115 yukarı çekince 230 diyo bende merak ettim neymiş dedim bu pc çalışırken o butonu aşagı çektim ve pc kapandı nasıl geri pc mi açabilirim (o aşagı yukarı çekilebilen buton fan ın arkasında)
ya daha yenide denedim açılmıyo içinden yanık kokusu gibi bi koku gelmişti acaba fan mı yandı eger yandıysa yeni bi fan nerden kaça almalıyım
şimdi ben bilişim ögrenicisiyim merak ettim denedim şuan pc im açılmıyo fişi takıyorum çalışmıyor bi ses bi şey yok
abi ben adana İ.M.K.B. anadolu teknik ve eml lisesinde okuyorum evden yazıyorum alanım:bilişim teknolojileri
merabalar böyle bi sistemim var ndn gta IV hala en son grafiklerde açamıyom sizcee
PERFORMANS
ANAKART: gigabyte GA-MA78GM-S2H (rev. 1.0)
İŞLEMCİ: amd phenom II X4 940
RAM: kingston hyperx 4 gb 1066 mhz dual
HDD: 500 + 250 GB 7200 RPM 32MB CACHE
PSU: thermaltake 420w psu
GÖRÜNTÜ
EKRAN KARTI: Sapphire ati hd 4850 1 gb ddr3
MONİTOR: Samsung t240hd hdtv monitor
(ekran kartından monitöre direk hdmi bağlantısı)
SES
SES KARTI: Creative sb x-fi titanium
SES SİSTEMİ: 5.1 ses sistemi
AMFİ: Yamaha rx-v365 dts amfi
(ses kartından amfiye direk optik bağlantısı)
iimiş. ama oyunları en fazla 2 belkide 1 sene kaldırır