Eğer hiç açılmıyorsa güç kaynağı yanmısdır büyük ihtimalle.Teknik servisi arayın.Facebook olayında ise flashplayer kurulmamıstır yada arkadaslarınız videoyu youtubedan paylasmıssa sizdede gerekli DNS ayarları yoksa acamazssın .İlerde bilgisayar alacağınızda toplama alın her zaman daha ucuz ve daha performanslıdır.Bu ve diğer sitedeki uzman kişilerin görüşünü alın ona göre bir sistem olusturun
ben yeni pc aldım AMA.
dogru youtube den paylaşmış gerekli dns ayarı demişsin onu nasıl yapcam ki diger videoları açıyor ama
ya denetim masasında programlara bakıyorum adobe flash player 10 AktiveX var
acaba face deki video yu indirip windows media playerde çalıştırsam öyle açar mı ama nasıl indirecem
benim arkadaşlar face ye bi video atmışlar video görünüyor ama üzerine tıkladıgımda bom boş oluyor açılmıyor bişey görükmüyor kaynak :youtube ben o videoyu açmam lazım kaydedip windows media player de açsam olurmu nasıl kaydedecem ama
google dan youtube dns ayarları diye arastırın zaten nereye hangi dns gireceğinizi gösterir
kasanızı daha fazla kurcalamayın garantisi varken teknik servise götürün
YA BU DNS AYARLARI DEDİGİNİZ AYAR BİLGİSAYARA ZARA VERMİYOR DİMİ
ya ben eset kullanıyorum güncelleme kapalıydı bende güncellemeyi açım dedim windows güvenlik Uyarılarına girdim orda otomatik güncelleştirme seçenegi var onu bi şekilde açtım ama her pc mi kapadıgımda otomatik güncelleştirme başlıyor otomatik güncelleştirmeyi nasıl kapatabilirim????????????